Rekord ved børne- og ungdomsstævne hos Erritsø GIF Rugby

Pressemeddelelse udsendt mandag den 26. august 2019

Erritsø GIF Rugby slog rekorden ved børne- og ungdomsstævne.

Det var ny rekord i antal rugbyspillere ved et stævne i Danmark. For Erritsø GIF Rugby havde i lørdags den 24. august 2019 hele 493 ungdoms rugbyspillere ude på rugbybanerne ved Erritsø Idrætscenter. Den gamle rekord havde Rugbyklubben Speed på Amager med 388 deltagere. Det hele foregik ved Erritsø GIF Rugbys 35-års jubilæumsstævne, arrangeret af hjemmeholdet og Dansk Rugby Union.

Det var et imponerende syn at se så mange mennesker rundt omkring diverse rugbybaner. De var der i alle aldre, helt nede fra under 8 år og helt oppe i 18-års alderen; den veltrænede, den store, den høje, den lille drenge, og ikke at forglemme pigerne, som spillede sammen med drengene om den hvide ovale rugbybold. Der var endda nogle førstegangs rugbyspillere i pige- og drengerækkerne.

På banerne, midt i hele kampens hede, skal vi ikke glemme de frivillige dommere. Ude på sidelinjen var diverse holds frivillige trænere, og tæt på dem var de stolte forældre og dele af familien, som var med til at se deres unger, og heppe på dem.
Engelsk og dansk var hovedsprogede i baneområdet. Men i år havde Erritsø Rugby fået besøg af flere ungdomshold fra vores nabolande Tyskland og Sverige. De var med til at sætte deres præge på kampene.

Der var omkring 100 tilskuere, inklusive forældre og familie rundt på banerne, samt de mange frivillige, som der var godt 100 af. Dette syn denne lørdag var helt fanatisk.

Tilbagemeldingerne til arrangørerne var positive, imens opbakningen blandt de frivillige og sponsorerne var super. Der var få og små skader i betragtning af, at der var så mange spillere på banerne hele dagen. Der er ingen tvivl om, at Erritsø Rugby vil gentage succesen igen næste år.

Med venlig hilsen, Paul Erik Jensen, PR-ansvarlig, PaulerikJensen@hotmail.dk