Fortsat lukket på grund af sundheds situationen

Kære alle,

Vi håber, I er kommet godt ind i 2021.

Som situationen er nu, holder vi fortsat lukket. Foreløbig til og med den 17. januar.

Herefter vil Dansk Rugby Union vurdere, om det vil være muligt at genåbne. Rent praktisk hænger dette i høj grad sammen med smittesituationen. Den er helt afgørende for, hvornår vi kan komme i gang igen.

Alt tyder på, vi skal ind i foråret, før vi igen kan mødes om en rugbybold. Ventetiden bruges blandt andet på forberedelse af vores nye rugbybaner og vores kommende klubhus. I den forbindelse vender vi snarest tilbage med en plan, hvor vi får brug for DIN hjælp.


Nu hvor vaccinen rulles ud, og vi har haft vintersolhverv, går vi helt afgjort mod lysere tider. Vi glæder os til den dag, vi igen kan dyrke vores elskede sport – i helt nye rammer.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at lad høre fra dig.

De bedste hilsner, bestyrelsen

JULE- & NYTÅRSHILSEN 2020

Kære alle sammen, det har været et meget anderledes år, end vi alle havde forventet.

Rent sportsligt og socialt fik vi ikke mulighed for at udfolde os, som det ellers var planlagt. Det blev til begrænset træning, få kampe eller stævner, og næsten ingen sociale sammenkomster.

Dog vil vi rette en varm tak til jer alle for fortsat at bakke op om vores kære rugbyklub og vores elskede sport. Det glæder alle: Spillere og medlemmer i alle aldre, forældre, trænere, frivillige, oldboys, supporters, vores trofaste sponsorer, kommunen, Fredericia Eliteidræt, samarbejdspartnere i og uden for EGIF, samt landets øvrige rugbyklubber og Dansk Rugby Union. I har alle bidraget til, at vi medlemmer af Erritsø GIF Rugby ser lyst på fremtiden for vores klub og vores sport.

Vi kigger meget snart ind i et 2021, som på alle måder bliver spændende og udviklende. Vores nye klubhus bliver opført i januar og februar, samtidig med at vores fem nye rugbybaner bliver anlagt og gjort klar til sæsonstart. Ja, vi får tre baner mere end i dag. Som noget nyt får vi også en kombineret måltavle / stadion-ur på vores store rugbybane.

Alt dette og meget mere glæder vi os til at dele med jer.

Tak for i år – og på gensyn i 2021.

De bedste jule- og nytårshilsner fra bestyrelsen.

GENÅBNING af rugby i Erritsø GIF

Kære alle,

de få medlemmer, som tidligere i november blev konstateret covid-19 smittet, er nu alle erklæret raske og har det godt. Vi genåbner derfor for rugbytræning i Erritsø GIF.

Ungdom træner udendørs hver tirsdag kl. 17 – 18.30.Seniorer og oldboys træner indendørs i Erritsø Idrætscenters hal 1. Dog max. 10 deltagere til træning. Hver onsdag kl. 18 – 20.

Bedste rugbyhilsner, bestyrelsen

LUKKET på grund af COVID-19

Kære alle sammen

Da en af vores ledere er blevet testet positiv for corona, er al rugby i Erritsø GIF Rugby lukket på ubestemt tid.

Lukningen gælder alle spillere, alle trænere, samt adgang til klubhuset, rugbybaner, træningsbaner, m.m.Alle spørgsmål herom kan rettes til undertegnede, der også er klubbens covid-19 ansvarlige.

Bedste rugbyhilsner,
Allan Pertti Frandsen
Formand

+45 6139 3065 mobil

formand@erritsoerugby.dk

SNYD ikke dig selv: Masser af RUGBY i EGIF-bladet SPORT

Selv om nyeste nummer af SPORT viser en anden idrætsgren på forsiden, er bladet fuld af RUGBY.Læs blandt andet om:

  • Vores kommende nye klubhus og nye rugbybaner.
  • Høj træningsmoral.
  • Fortsat talentudvikling.
  • Haka og rugby.
  • Ændring i bestyrelsen.
  • Og meget mere.

Som altid har vores PR-ansvarlige Paul Erik Jensen indsamlet og fremsendt alt vores indhold til tiden, så vi overholder deadline for bladets redaktør, Ruth.

Læs bladet online her https://egif.dk/bladetsport/2020/2020-10.pdf eller hent et trykt eksemplar i vores klubhus eller i Erritsø Idrætscenter.

God læselyst.

Unge gik forrest i rugbysejr

Pressemeddelelse, udsendt mandag den 26. okt. 2020

2. division vest: Lindø/Odense vs. Erritsø GIF: 5 – 52 (5 – 26). Spillet lørdag den 24. oktober 2020.

Points for Erritsø: Theis Arvad Meier 27. Mads Larsen 15. Rune Rytter Larsen og George Melgaard hver 5.

RUGBY. I årets sidste rugbykamp i 2. division vest satte Erritsø GIFs teenagere deres tydelige præg. Sejren til det lokale rugbyhold kom i hus med otte scoringer mod en. To af de unge talenter, Theis Arvad Meier og Mads Larsen, lavede begge hattrick. De er begge 19 år.

Med en flot scoring ved højre hjørneflag var det fynske hjemmehold mest tændt og bragte sig foran 5 – 0. Da var kampen kun tre minutter gammel. Erritsøs holdkaptajn, Kenneth Nielsen, fik med en kort og fattet kommentar sine medspillere til at bevare fatningen og rette op. Det skete. Scoringen blev Lindø/Odenses eneste points i opgøret.

Igennem hele første halvleg skulle Erritsø dog kæmpe hårdt for at tiltvinge sig et lille overtag. Udligningen faldt efter et Erritsø-indkast, hvor veteran og propforward Michael Klæsøe igangsatte et drive, hvor klyngespillerne gik selv og sammen fik presset bolden tyve meter frem og lige akkurat over Lindø/Odenses mållinje. Rune Rytter Larsen fik presset bolden i græsset bag scoringslinjen. Efter tyve minutter kunne Theis Arvad Meier efter et flot angreb bringe sit hold i front. 12 – 5 til Erritsø.

Mod slutningen af første halvleg satte hjemmeholdet dog Erritsø under gevaldigt pres. Faktisk lykkedes det en af hjemmeholdets spillere at krydse Erritsøs mållinje med bolden i favnen. Men Theis Arvad Meier fik i sin tackling presset begge arme ned under bolden og holdt den fast. Da der derved ikke var kontakt mellem bolden og græsset bag Erritsøs mållinje, kunne kampens glimrende dommer Mike Hawkins ikke dømme scoring. Stærkt reddet af det unge talent, der har spillet på Danmarks ungdomslandshold.

Som kampen skred frem, blev Erritsøs kædespil bedre og mere opfindsomt. Erritsø-flyhalf, Thor Steendahl, styrede sine backs fornemt. Han skånede heller ikke sig selv og fuldførte kampen med plaster i ansigtet efter gentagne kollisioner med modspillere i tacklingerne. Ydercenter Mads Larsen fik især i 2. halvleg desuden vist sit værd. Med i alt tre scoringer efter flotte løb var han stærkt medvirkende til at cementere sejren. Inden da havde Theis Arvad Meier også lavet hattrick. Da Theis Arvad Meier er en af tre foretrukne sparkere for Erritsø, kunne han med 6 ud af 8 konverteringer sætte yderligere 12 Erritsø points på tavlen.

Kampen gav desuden Erritsødebut til Helgi S. Joensen, Lasse Lebeck og Magnus Cooper. De gjorde det alle fremragende. Erritsø GIFs cheftræner Dennis Graversen var tilfreds efter sejren i Munkebo.

”Vi spillede godt rugby og vandt kampen, fordi vi fulgte vores plan. Desuden fik tre yngre spillere debut, hvilket er vigtigt i vores fortsatte talentudvikling. Vi har fortsat meget, vi skal forbedre. Men det var en vigtig sejr, som giver os troen på fortsat fremgang i næste sæson”.

Erritsø-klyngehalf George Melgaard når højest i et indkast og vinder bolden. Foto: Filip-Daniel Zhang / Erritsø GIF Rugby.

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: www.erritsoerugby.dk og www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts

Førsteholdets kampprogram resten af 2020

Kære alle, hidtil har 2020 været en rugbysæson med langt mere træning end kamp. Det gælder både vores børn & unge og vores seniorer & oldboys.

Vores førstehold har blot spillet én træningskamp og én turneringskamp. Resten er desværre blevet aflyst.

Her ser du førsteholdets program resten af året. Lad os håbe på en god sæsonafslutning!

Dansk Rugby Unions info ovenpå landsdækkende covid-19 stramninger

18. september 2020

Kære alle,

Eftermiddagens pressemøde og nye/udvidede restriktioner får også konsekvenser for rugby:

DRU aflyser alle kamp- og stævneaktiviteter frem til og med den 4. oktober.

Det er fortsat tilladt at træne i klubberne, så længe man overholder forsamlingsforbud, følger alle retningslinjer og som altid har fokus på hygiejne i forhold til deltagere og udstyr.

Der bør ikke afholdes sociale arrangementer i klubberne. Her er det også vigtigt at man følger kommunale retningslinjer, da der kan være krav om dette i flere kommuner.

DIF afventer at modtage de nærmere retningslinjer fra myndighederne og derfor kan der komme ændringer/stramninger.

Vi følger op efter weekenden, hvor vi også vil forsøge at flytte så mange aktiviteter som muligt til senere datoer.

Det er naturligvis en kedelig situation, men vi er sikker på at alle kan forstå! Jo hurtigere vi kan komme videre jo bedre – og dette kræver altså at vi igen lukker lidt mere ned.

God weekend og pas godt på hinanden!

Med venlig hilsen, Coronagruppen, DRU