Over 400 børn og unge spiller lørdag rugby i Erritsø

Pressemeddelelse, udsendt torsdag den 22. august 2019

RUGBY. Lørdag den 24. august er Erritsø GIF Rugby værter for et kæmpe rugbystævne for børn og unge. Stævnet arrangeres af Dansk Rugby Union og Erritsø GIF Rugby. Det kan blive det største rugbystævne for børn og unge i Danmark i mange år.

Denne lørdag befolkes græsbanerne ved Erritsø Idrætscenter af over 400 børn og unge. De kommer fra rugbyklubber i Hovedstaden, Sjælland, Fyn, Jylland, samt fra Tyskland og Sverige. De mange børne- og ungdomsspillere er fordelt på næsten 40 hold, som skal kæmpe mod jævnaldrende om at score fleste points i spillet med den ovale bold.

Langt de fleste børn og unge, der spiller rugby i Danmark, er drenge. Men rugbystævnet i Erritsø får også deltagelse af enkelte pigehold. Ungdomsansvarlig og næstformand i Erritsø GIF Rugby, Jan ”Bubsi” Nielsen, siger forud for stævnet:

”Det er fantastisk. Vi glæder os til at byde alle hjerteligt velkommen. I Erritsø GIF Rugby har vi gjort alt for at skabe så gode rammer som muligt, så alle børn og uge, deres trænere, forældre og tilskuere får en supergod dag i rugbyens tegn.”

Rugbystævnet afvikles i øvrigt på Erritsø GIF Rugbys 35-års jubilæumsdag. Mærkedagen krydres derfor med en venskabskamp for voksne spillere, hvor Erritsø GIFs førstehold møder tyske FC St. Pauli Rugby Club. Den kamp starter kl. 16.30.

Det hele foregår ved Erritsø Idrætscenter, starter lørdag kl. 11.30 og slutter kl. 18.00.

De yngste rugbyspillere giver den gas.

Der spilles rugby på mange baner samtidigt.

Fra sidste års DM-runde i Erritsø for børn og unge. Fotos: Paul Erik Jensen / Erritsø GIF Rugby.

Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby

Jan ”Bubsi” Nielsen, ungdomsansvarlig og næstformand. Mobil 26779670, bubsi@erritsoerugby.dk

Paul Erik Jensen, PR-ansvarlig, Mobil 61273891, paulerikjensen@hotmail.dk

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: www.erritsoerugby.dk og https://www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts