Ny landskampsejr for lokalt rugbytalent

Pressemeddelelse, udsendt søndag den 21. april 2019

RUGBY. Erritsø GIFs klyngehalf, Christoffer Ki Winstrøm, var med, da Danmark for nylig slog Gibraltar i en testkamp. Flere rugbylandskampe er i vente for det 22-årige stortalent.

Lørdag den 13. april mødte Danmark på hjemmebane Gibraltar i en testkamp. Rugbylandskampen endte med dansk sejr på 26 – 22 efter 19 – 3 ved pausen. De danske points blev scoret af Cassius Deschamps 11, Mads Hansen 10 og Mikkel Andresen 5. Emil Svinth Aagaard fra Frederiksberg RK blev kåret som kampens bedste danske spiller.

Erritsø GIFs klyngehalf, Christoffer Ki Winstrøm, står som nummer to fra venstre. Umiddelbart før testkampen mod Gibraltar sættes i gang.

Erritsø GIFs Christoffer Ki Winstrøm fik de sidste 30 minutter på banen. Derved er han oppe på to landskampe, der for øvrigt begge er endt med dansk sejr. Christoffer Ki Winstrøm har denne vurdering:

”Det var en super spændende landskamp. Vi havde masser energi i starten og viste, hvad vi kan. I anden halvleg kom Gibraltar tæt på. Men vi gav alt det, vi kunne til sidst, og hev sejren hjem. Jeg er virkelig tilfreds med vores hold og ser frem til de næste landskampe.”

Erritsø GIFs holdkaptajn, Thor Steendahl, var også udtaget til bruttotruppen mod Gibraltar. Dog var han ikke blandt de 23 danske spillere, der blev udtaget til selve landskampen. Derved fik Erritsø-kaptajnen ikke sin landsholdsdebut i denne omgang. Men muligheden er fortsat til stede. For både Thor Steendahl og Christoffer Ki Winstrøm er i spil til Danmarks to næste, vigtige Rugby Europe kampe. Det er hjemme mod Østrig nu på lørdag og ude mod Letland den 4. maj.

Fotos: Daniel Storch / Dansk Rugby Union.

Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby

Paul Erik Jensen, PR-ansvarlig, Mobil +45 61273891, PaulerikJensen@hotmail.dk

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: www.erritsoerugby.dk og www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts