Herlig rugbylørdag for vores unge spillere

Vores spillere under 12 år og spillere under 16 år har fået en super start på sæsonen.

Lørdag den 6. april deltog de nemlig i første runde af Kattegat Cup. Stævnet var arrangeret af Aalborg Rugbyklub Lynet.

Det blev en herlig rugbylørdag, hvor spillernes holdleder Iben Arvad, U/16-træner Thomas Arvad Meier og vores ungdomsansvarlige og næstformand Jan “Bubsi” Nielsen havde glæden af at tage med og støtte vores unge spillere hele dagen.

Vores U/12 spillere mødte Hundested, Aarhus og Aalborg og vandt samtlige kampe.

Vores U/16-spillere stillede op som Rugby Alliance West, idet holdet består af jævnaldrende spillere fra Erritsø samt andre klubber vest for Storebælt. RAW mødte svenske Spartacus fra Göteborg, og også her vandt vores hold. Vores U/16 træner Thomas Arvad Meier udtalte efter kampen:

“Dejlig dag på grønsværen i sol. Det var vores første kamp med det nye hold, U16 drengene fra Erritsø og RAW. Gutterne leverede et flot og solidt stykke arbejde med en fortjent 44-10 sejr over Spartacus. Dermed tog vi også første stik i kampen om Kattegat Cup. Lækkert.”

Naturligvis er det godt for vores unge spillere at træne, spille kamp og vinde. Men frem for alt fik alle vores unge, deres trænere og forældrene en fantastisk rugbylørdag i det nordjyske. For spillernes vedkommende er det sociale samvær med deres med- og modspillere ekstremt vigtigt. Og de fik rig lejlighed til at dyrke samværet hele dagen.

Det er oplevelser som disse, der medvirker til, at at rugby stadig er den bedste sportsgren for børn, unge og voksne. Vi glæder os til resten af sæsonen, hvor vi fortsat har U/10, U12 og U16 spillere, der træner hver tirsdag kl. 17 – 18.30. Passion – sammenhold – respekt – disciplin – fairplay.

Alle fotos: Jens Hauge Henningsen, ARK.