Rugbytalent varmer op til tredje landskamp

Pressemeddelelse, udsendt torsdag den 25. april 2019

RUGBY. Erritsø GIFs klyngehalf, Christoffer Ki Winstrøm, er med i truppen, når Danmark lørdag tager imod Østrig. Kampen kan blive det 22-årige stortalents tredje opgør i rødt og hvidt.

Lørdag den 27. april fortsætter Danmark Rugby Europe turneringen, der startede i fjor. Vi er i gruppen Conference 2 North sammen med Norge, Finland, Letland og Østrig.

Danmarks modstander lørdag eftermiddag er Østrig, der lige nu ligger på gruppens femte og sidste plads. Østrigerne er uden sejr efter sine tre første kampe. Før lørdagens opgør indtager Danmark gruppens tredje plads. Men med en sejr vil Danmark blive nyt førerhold i gruppen.

Christoffer Ki Winstrøm siger selv før den vigtige landskamp:

”Jeg glæder mig 100% til kampen og til at vise Danmark, at vi kan være de bedste i rugby. Jeg er klar til at give det alt, hvad jeg har. Det ved jeg, at mine holdkammerater også er. Det bliver en god fortsættelse på vores Rugby Europe turnering.”

Erritsø GIFs Christoffer Ki Winstrøm i rødt og hvidt.

Landskampen spilles lørdag den 27. april i Kastrup og starter kl. 16.00. Den live-streames på: https://www.rugbyeurope.eu/2018-19-reic-men-xv-m5-denmark-vs-austria

Oversigt over hele gruppen, de foreløbige resultater, og tabellen findes her: https://www.rugbyeurope.eu/competitions/2018-19-reic-men-xv (vælg ”2019 – Rugby Europe Conference 2 North”)

Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby

Paul Erik Jensen, PR-ansvarlig, Mobil +45 61273891, PaulerikJensen@hotmail.dk

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: www.erritsoerugby.dk og www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts