To Erritsø-spillere i landsholdets bruttotrup

Pressemeddelelse, udsendt fredag den 5. oktober 2018

RUGBY. Det danske rugbylandshold, der mødtes i sidste weekend, havde hele to spillere fra Erritsø GIF Rugby. Det er Thor Steendahl, 25 år, og Christoffer Ki Winstrøm, 21 år. Landsholdssamlingen forgik hos Rugbyklubben Speed på Amager.

  

På lørdag den 13. oktober spiller Danmark på udebane mod Finland. To uger senere, lørdag den 27. oktober, møder Danmark på hjemmebane Norge. Den kamp spilles i Odense, hvor begge Erritsø-spillere til daglig studerer.

Begge Erritsø-spillere udtaler, at de glæder sig over at være med i bruttotruppen. De er klar over, at det er her, de får mulighed at vise landstrænerne, hvad de kan. De er også klar over, at konkurrencen er hård. Den endelig trup til landsholdet forventes offentliggjort senest lørdag den 6. oktober.

Fotos af Steffen Weiss / Erritsø GIF Rugby

Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby

Paul Erik Jensen, PR-ansvarlig, Mobil +45 61273891, PaulerikJensen@hotmail.dk

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: www.erritsoerugby.dk og www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts