Endnu en Erritsø-spiller på U-18 landsholdet

Pressemeddelelse, udsendt den 13. april 2018

RUGBY. Theis Arvad Meier, 16 år, fik tidligere på måneden sin debut på det danske U-18 rugby landshold. Det skete i en kamp mod Sverige. Han er dermed et af de mange rugbytalenter i Erritsø GIF, som siden klubbens start i 1984 har spillet på U-18 landsholdet.

Theis startede med at spille rugby i ungdomsrækkerne i Odder Rugby Klub, inden han, sammen med sine forældre, flyttede her til trekantområdet. De seneste 2½ år har han spillet for Erritsø GIF.

Theis Arvid Meier ses i midten, iført lys rugbyhjelm.

Hans position på banen er hovedsagelig klyngehalf og flyhalf. To positioner som nærmest kan betegnes som spilstyrende i angrebs- og forsvarskæden. I U18-landskampen spillede Theis indercenter, som er også i angrebskæden. Desværre tabte Danmark kampen mod Sverige.

I næste weekend skal Theis deltage i en Sevens træning for U-18 spillere. Sevens er betegnelsen for den form for rugby, hvor de kun er syv spillere for hvert hold på banen ad gangen, og der spilles kampe med høj intensitet i 2x 7 minutter.

Theis håber at komme med bruttotruppen, så han får mulighed at blive udtaget til selve Sevens-landsholdet, der skal deltage i en stor turnering i Ungarn til efteråret. Med til Sevens rugby hører, at denne form for rugby er olympisk disciplin.

Med venlig hilsen
Erritsø GIF Rugby

Paul Erik Jensen, presseansvarlig
Mobil +45 61273891