Erritsø Rugby går efter point

I første runde af dette års øverste rugbyliga, 1. division, led Erritsø GIF et meget knebent nederlag på 8 – 13 til sidste års bronzemedaljevindere, RK Speed. Et virkelige flot resultat, der gav Erritsø sæsonens første point, et defensivt bonuspoint.

Næste modstander er sidste sæsons sølvvindere, Frederiksberg RK, på udebane. FRK ligger på førstepladsen, efter en klar udesejr over Aarhus RK, sidste års Danmarksmester.

Fra Erritsøs forrige kamp mod Frederiksberg RK, den 16. september 2017.

Erritsøs anfører, 24årige Thor Steendahl udtaler:

Vi vil bygge på resultatet fra vores seneste kamp, den mod Speed. Vi vil ud og spille en god kamp, selv om Frederiksberg ser stærke ude i år. Vi ved, at det nok vil blive vores sværeste kamp i år. Der er ingen tvivl om, at vi går efter sejren. Men vi ved, at det bliver en hård kamp. Derfor skal vi tage, hvad vi kan få. Kan vi bruge kampen til at bygge videre på vores spil, så gør vi også det.

Christoffer Ki Winstrøm, holdets 21-årige klyngehalf, supplerer:

Det bliver en spændende kamp. Det bliver nok den sværeste i år. Kampen kommer også til at give os et fingerpeg om, hvor vi står og hvor vi skal arbejde fremadrettet. Kan vi ramme indstillingen og spillet som i Speedkampen, bliver det interessant.

Til udekampen mod FRK må Erritsø undvære nogle markante spillere, så som de to forwards Jimmi Hede og Tahi Zu. Til gengæld har Erritsø igen trekvartbacken Pavel Zemskiy tilbage i truppen.

Kampen har opspark lørdag kl.15.00 på Jens Jessens vej 20, 2000 Frederiksberg.