Erritsø Rugby går efter overraskelsen i slutspilskamp

Pressemeddelelse, udsendt torsdag den 5. oktober 2017

RUGBY. Efter tre nederlag tørster Erritsø Rugby efter de første points i DM-slutspillet. I fjerde runde af SUPER 4, som afvikles lørdag den 7. oktober, skal Erritsø en tur til Viby J., hvor de regerende danske mestre, Aarhus RK, tager imod. Det bliver en svær opgave, for århusianerne topper SUPER 4 foran Frederiksberg, Speed og Erritsø.

I denne sæson har Aarhus RK og Erritsø mødt hinanden tre gange tidligere. To gange i grundspillet, 1. division vest. Og én gang i slutspillet, SUPER 4. Alle tre gange har Aarhus RK vundet. Men selvom århusianerne, med en række landsholdsspillere i truppen, er store favoritter, vil Erritsø gå efter overraskelsen. Sidst, de to klubber mødtes i Aarhus i slutningen af maj, blev det nemlig en tæt affære, som først blev afgjort til allersidst.

Erritsø er det eneste hold i SUPER 4 uden points. Men holdkaptajn Jeppe M. Holm er optimist:

”Vi skal bygge videre på vores stærke indsats mod RK Speed i sidste weekend. Så, tror jeg, vi overrasker. Det bliver vildt fedt at rette op på det store nederlag, vi led mod Aarhus i første runde af DM-slutspillet.”

Erritsøs erfarne spillende træner, Jan ”Bubsi” Nielsen, supplerer:

”Vi ser frem til et klassisk jysk brag af en rugbykamp. Som i de foregående opgør kommer vi som underdogs. Når det er sagt, synes jeg, vi har en stigende formkurve, og implementeringen af vores nye spillesystem fungerer ret godt. For første gang i sæsonen kan vi også starte med de samme 15 spillere som i foregående kamp.”

Klyngehalf, Christoffer Ki Winstrøm, er atter med for Erritsø. Her igangsætter han et angreb i forårets udekamp mod Aarhus RK. Lørdag mødes de to hold atter. Foto: Natasja Brodersen / Erritsø GIF Rugby.

Kampen Aarhus RK – Erritsø GIF spilles lørdag den 7. oktober og foregår på ArkPARK, Vårkjærvej 75, 8260 Viby J. Kampen har opspark kl. 14.00.

Stillingen i SUPER 4:

http://www.rugby.dk/turneringer/2017-03-24-13-31-54/dm-2017-m/table/190

Resultater og kampprogram i SUPER 4:

http://www.rugby.dk/turneringer/2017-03-24-13-31-54/dm-2017-m/calendar/190

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: https://www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts

Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby

Allan Pertti Frandsen, senioransvarlig, næstformand, Mobil 61393065, senior@erritsoerugby.dk

Jan ”Bubsi” Nielsen, spillende træner, Mobil 22150634, bubsi@erritsoerugby.dk