Vi er i Challenge Cup finalen

Erritsøs semifinale i Challenge Cup ude mod CBS Sport Rugby blev i lørdags den 13. maj vundet uden kamp. 25 – 0.

Desværre kunne hjemmeholdet CBS ikke stille hold til den fastsatte dato. Alt blev ellers forsøgt for at finde en ny dato eller skabe mulighed for, at CBS kunne skaffe spillere til kampen. Men det lykkedes ikke.

Det betyder, at vi er videre til finalen i denne lille pokalturnering. Vores modstander lørdag den 19. august, hvor finalen spilles, bliver CSR/Nanok, der ligeledes vandt deres semifinale uden kamp. Mod DTU Exiles.

Resultater af Challenge Cup semifinalerne ses her: http://www.rugby.dk/turneringer/2017-03-24-13-31-54/pokalturnering-2016-2017/calendar/162.

Selv om vi er skuffede over ikke at spille semifinalen, ser vi frem til at kæmpe om Challenge-pokalen mod CSR/Nanok, som er et hold, der ligger godt til os. De seneste tre opgør imellem vores respektive førstehold har været tætte. Og det bliver det uden tvivl igen, når det går løs i finalen den 19. august.

Challenge Cup finalen bliver spillet som forkamp til finalen i DRUs pokalturnering. Her mødes Hundested og Speed, som i lørdags vandt deres semifinaler over h.h.v. Aarhus og Frederiksberg. Resultater af pokalsemifinalerne ses her: http://www.rugby.dk/turneringer/2017-03-24-13-31-54/pokalturnering-2016-2017/calendar/161.

Hvor pokalfinalendagen afvikles, vil blive afgjort senere. Stedet vil blive oplyst snarest.

Foto: Natasja Brodersen / Erritsø GIF Rugby.