Vi møder Aalborg RK Lynet på udebane i første runde af pokalen

Dansk Rugby Unions Pokalturnering 2016/2017 starter i morgen lørdag den 12. november. Vores førstehold tager til Aalborg for at møde RK Lynet i første runde af pokalturneringen.

Der er tale om en ottendedelsfinale, hvor vinderen af opgøret i Aalborg skal møde Hundested Rugby Klub i kvartfinalen. Én gang tidligere er vi nået helt til pokalfinalen. Det var i 1997, da vi hjemme knebent tabte pokalfinalen til Comet/Hamlet med 3 – 10.

Efter den gode 1. divisions sæsonafslutning i lørdags på hjemmebane mod CSR/Nanok, som blev besejret 26 – 10, ser vi med stor optimisme og spænding frem til denne pokalturnering. Det bliver godt igen at skulle spille pokalkamp. Vores førstehold har i dette efterår vist en stigende formkurve, spillemæssigt som mentalt.

Vores holdkaptajn Hans Erik Severinsen kan desværre ikke deltage i morgendagens pokalkamp. Han har derfor overdraget anførerhvervet til vores stærke landsholdsspiller, Jeppe Magaard Holm. Hans Erik, til daglig kender vi ham som “Hanne”, siger om hjemmesejren over CSR/Nanok i lørdags:

– “Godt at se, vi spillede med hjertet og var klar til at vise det spil, som vi kan spille og så at slå CSR, som blev nr. 1 i 1 division. Det viser, at vores hold med en masse nye spillere besidder en masse kvalitet og godt spil for fremtiden.”

ENIG! KOM SÅ GUTTER!!! KOM SÅ ERRITSØ!!!

P6040167.jpg

Fotoet her fra en hjemmekamp mod Aalborg RK Lynet for et par år siden. Foto: Erritsø GIF Rugby.

Resultater fra alle hidtidige pokalfinaler i dansk rugby kan findes her:

http://www.rugby.dk/dru/2012-01-23-12-06-07/pokalmesterskab