Klar til sæsonens sidste topopgør i 1. division

Vores førstehold er helt klar til sæsonens sidste hjemmekamp. Den er imod topholdet i 1. division, CSR/Nanok. Kampen fløjtes igang lørdag den 5. november kl. 15 på rugbybanen, Krogsagervej 46A, lige ved siden af Erritsø Idrætscenter.

Gæsterne fra København har et ti-points forspring i tabellen, og kan derfor ikke indhentes. Men vi vil med en sejr i morgen hjemme over CSR/Naok vise, at vi slutter 1. division bedst. Samtidig vil vi med en sejr understrege, at vi i dette efterår har fået bygget vores førstehold op, så det både sportsligt og mentalt er klar til pokalturneringen, der starter næste lørdag igen, den 12. november. Og klar til næste sæson!

Følgende stamspillere er igen klar til bruttotruppen i forhold til sidste lørdag i Helsingør, hvor vi led et ærgerligt 5 – 24 nederlag ude til Hamlet RK: Hans (Hanne), Bubsi, Axø, Jeppe, Kristoffer Borsheim og Emil Boe. Det er seks erfarne og markante spillere, som vil medvirke til at løfte vores rugby og give os mere vægt og gennembrudsstyrke i de afgørende situationer.

Vores dedikerede og erfarne træner Michael Klæsøe har derved næsten de mest optimale betingelser at sætte dagens hold ud fra. Kun Jens Vissing, Kenneth Holm og Jens Andersen vil mangle, samt langtidsskadede Kenneth “Achmed” Nielsen, som vi ser frem til at kunne byde velkommen tilbage i truppen til næste sommer.

Efter kampen vil medlem af Dansk Rugby Unions bestyrelse, Anni Steffensen, overrække pokalen til vinderen af 1. division.

Vi håber på ny solid opbakning og mange tilskuere til dette 1. divisions topopør, som forventes at blive tæt. Der vil som altid være mulighed for at erhverve sig en forfriskning i klubhuset før, under og efterkampen, samt et varmt måltid mad efter kampen. Vel mødt! KOM SÅ ERRITSØ!!!

20160924_143636

Fra Erritsø GIF Rugbys hjemmekamp mod Hamlet RK, lørdag den 24. september. En kamp, Erritsø vandt 49 – 0. Foto: Erritsø GIF Rugby.