Tak til Thomas for trænerindsatsen

I april måned meddelte Thomas Arvad Meier, at han ville træde tilbage som træner for vores U/18-spillere. Årsagen er, at han og familien har købt et nyt, dejligt hjem, som lige nu undergår en gennemgående renovering.

I sine år som U/16 og siden U/18-træner i Erritsø GIF var de sportslige højdepunkter, da vores unge spillere vandt guld ved Viking Cup i Göteborg i 2018 og DM-sølv i 2019 efter en meget spændende sæsonafslutning. Thomas’ hustru Iben har desuden været en supergod støtte som holdleder. Vi vil savne dem begge.

Fra Erritsø GIF Rugbys side vil vi takke Thomas for hans store indsats som ungdomstræner i vores klub. Også en varm tak til Iben, der har været et rent energibundt i vores ungdomsafdeling. Sammen har de to arrangeret flere interessante udlandsture for vores unge spillere; alt sammen noget som har modnet vores ungdom og givet dem mod på endnu mere rugby.

Thomas vil heldigvis ikke udelukke, at han vender tilbage til trænergerningen, når familiens nye hjem er fuldt ud etableret. Vi håber også, at Iben vil vende tilbage til den tid.

TUSIND TAK – og på gensyn til jer.


Formanden og Thomas laver coronahilsen efter overrækkelsen af en lille takkegave.