NYT om vores kommende rugbybaner og klubhus

Kære medlemmer og supporters af Erritsø GIF Rugby

Siden vi 26. juni informerede om vores nye rugbybaner og nyt klubhus, er der sket få, men vigtige ændringer. Dem deler vi hermed med jer.

I stedet for bane 1 overtager vi fodbolds nuværende stadion samt resultattavlen. Desuden får vi mere græs til vores ungdomsbaner.

Ved flytningen i 2021 får vi samlet set:

  • Rugbystadion med resultattavle. På fodbolds nuværende stadion.
  • Ungdomsbaner i hele ‘trekanten’ nord for stadion. Det er fodbolds nuværende bane 10, 11, osv. Det giver os ungdomsbaner til U/16 + U/14 + U/12 + U/10.
  • Klubhus, depot og skur i nye og tidssvarende materialer. Med træterrasse, der vender ud mod vores nye baner.

Disse fotos viser:

  • Kort over vores nye baner, klubhus og p-pladsen.
  • Kort med placering af vores nye klubhus (den hvide box)
  • Foto af vores kommende ungdomsbaner, set skråt til venstre fra vores nye klubhus. De nuværende træbander fjernes før overtagelsen.
  • Foto af vores kommende rugbystadion, set lige ud fra vores nye klubhus. Stålbanderne på tre sider – samt alle fliser i græsset – fjernes før overtagelsen.
  • Udbudsbeskrivelse til de fire byggefirmaer Mobilehouse, Designmodul, Dalsgaards pavilloner A/S og Hassing-Huset Aps.

Vores egen arbejdsgruppe, som arbejder med dette projekt, består af: Niels Hejslet, Steen Kristensen, Fie Bøgh, Thomas ’Liller’ Pedersen, Peter Vestergaard Hansen og Ole Bang.

Erritsø Idrætscenter, EIC, er bygherre på opgaven. Efter opførelsen af vores nye klubhus, overdrages det til os, rugbyafdelingen i EGIF, så vi kan varetage den daglige drift.

Udbudsmaterialet blev den 10.07.20 udsendt til de fire ovennævnte byggefirmaer, der får mulighed for at byde på opgaven. Opgaven udbydes i totalentreprise, hvor målet er at få så meget for pengene som muligt.

Projektleder er billund//hansen arkitekter p/s i Fredericia. De står for al kommunikation med kommunen og de virksomheder, der byder på opgaven.

Tilbudsperioden er fra 03.08.2020 til 11.09.2020. Når tilbuddene skal vurderes, deltager vi i udvælgelsesprocessen. Byggeperioden bliver fra 25.09.2020 til 01.12.2020.

Både ved anlæggelse af vores nye rugbybaner i vinterpausen, og ved fjernelse af vores nuværende klubhus næste forår / sommer, kommer vi til at deltage aktivt. Vi får dermed taget den rette afsked med vores nuværende klubhus, og vi får sat vores eget præg på vores nye klubhus og nye baner.

Al den historie og rugbykultur, der findes i vores nuværende klubhus, tager vi med os, når vi endegyldigt rykker ind i vores nye klubhus.

Vi glæder os til at holde jer opdateret om planerne for vores nye rammer for rugby i Erritsø GIF.

Har du spørgsmål, så kontakt os venligst. Fortsat god sommer ???