Forårshilsen fra bestyrelsen

Hej alle medlemmer, forældre, frivillige og supporters af Rugby i Erritsø GIF!

I får lige en hilsen fra os i bestyrelsen. Det vil sige: Helle vores sekretær, Fie vores klubhusansvarlige, Niels vores kasserer, Steen vores senioransvarlige, Jan ’Bubsi’ vores ungdomsansvarlige og næstformand og mig, Pertti, der er formand.

Vi vil gerne sige, hvor meget vi savner jer og vores gode sociale samvær i rugbyklubben. Lige fra dig, der er omkring 10 år, til dig der er ung, til dig der har været ung, til dig der er forældre eller frivillig, til dig der er træner, til dig der er medlem af vores oldboysloge, til dig der har passeret 60 år og er æresmedlem i vores rugbyklub. Kort sagt: Alle jer 166 medlemmer af vores rugbyafdeling i EGIF.

Et forår uden jer, og uden rugby i Erritsø, er ikke et rigtigt forår. Vi savner at komme i gang og få arrangeret nogle kampe og ture for jer. Og vi savner at se vores dygtige trænere, holdledere og frivillige arbejde med at træne dig eller dine børn eller teenagere.

Vi holder klubben kørende, indtil vi igen må være sammen og dyrke vores sport og sociale samvær. Indtil da følger vi vores regering og myndighedernes anvisninger. Og vi står sammen, ved at holde afstand.

Og lige en bøn til jer alle: Dig, der ikke har fået betalt dit kontingent for dette forår: Skynd dig at få det betalt. For at vi kan være helt på forkant, når corona er ovre, har vi brug for hver en kontingent-krone. Er du i tvivl, så kontakt Niels, vores kasserer. TAK!

Har du spørgsmål til os, så ring eller skriv til os. Herinde på facebook-gruppen, via Messenger eller andet.

Hold fortsat humøret oppe derude. Får du en god idé om, hvordan man træner rugby derhjemme, så læg din idé eller link herop i vores klubs facebook-gruppe.

Vi SAVNER jer 😀🏉😀

Ha’ det godt! Vi ses! Hej!

Se hele videoklippet her: https://www.facebook.com/groups/egifrugby/?multi_permalinks=10157225821142741

De bedste rugbyhilsner fra Bestyrelsen.