Ung Erritsø-spiller kan få landsholdsdebut

Pressemeddelelse, udsendt fredag den 26. oktober 2018.

RUGBY. I morgen lørdag den 27. oktober spiller Danmarks rugbylandshold en vigtig landskamp på hjemmebane. Modstanderen er Norge. Kampen afvikles som en del af Rugby Europe International Championship, Conference 2 Nord. Rugbyopgøret i Odense kan give landsholdsdebut til den kun 21-årige klyngehalf for Erritsø GIF, Christoffer Ki Winstrøm, kaldet ”Kiwi”.

Den unge rugbyspiller, som blev født i Sydkorea, har både danske og færøske rødder. Desuden har han boet en del af sit liv i Spanien. Hans multikulturelle baggrund smitter tydeligt af på hans både kreative og kontante rugbyspil.

På Erritsø GIFs 1. divisionshold spiller ”Kiwi” klyngehalf. Det er en central position imellem klyngen og forsvars-/angrebskæden. På A-landsholdet er han tiltænkt samme rolle. Efter tre stærke sæsoner i landets øverste rugbyliga for Erritsø GIF har ”Kiwi” tilkæmpet sig en nøglerolle på sit klubhold. Nu er turen kommet til landsholdet, hvor landstrænerne for anden gang har ham med i bruttotruppen.

De hidtidige 17 rugbylandskampe imellem Danmark og Norge har givet 15 danske sejre, én uafgjort og blot en enkelt norsk sejr. Det var i 2007, at nordmændene for hidtil eneste gang nedkæmpende danskerne i en rugbylandskamp. Danmark er da også klar favorit i morgendagens møde mod Norge. Men de rød-hvide har meget at bevise efter choknederlaget på 22 – 18 ude mod upåagtede Finland for to blot uger siden.

Christoffer ”Kiwi” Winstrøm udtaler før kampen:

”Jeg er spændt på at vise de nye landstrænere, hvad jeg kan. Forhåbentligt bliver det en god første landskamp. Samtidig er jeg klar til at bevise, at nederlaget ude mod Finland for to uger siden var en fejl. Det skal vi nok vise imod Norge!”

Læs Dansk Rugby Unions optakt til kampen her: https://info48053.wixsite.com/rugby-danvnor

Landskampen Danmark vs. Norge live-streames her:

https://www.rugbyeurope.eu/2018-19-reic-men-xv-rou-m8-denmark-vs-norway

Christoffer Ki Winstrøm passer bolden til sin flyhalf, Thor Steendahl. Fra Erritsø GIFs udekamp i 1. division mod de nye danske mestre, Frederiksberg RK, april 2018. Foto: Steffen Weiss / Erritsø GIF Rugby.

Danmarks bruttotrup mod Norge. Foto: Dansk Ruby Union.

Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby

Paul Erik Jensen, PR-ansvarlig, Mobil +45 61273891, PaulerikJensen@hotmail.dk

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: www.erritsoerugby.dk og www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts