300 børn og unge spiller lørdag rugby i Erritsø

Pressemeddelelse, udsendt fredag den 8. juni 2018.

RUGBY. Lørdag den 9. juni er Erritsø GIF Rugby vært for årets tredje DM-runde i rugby for børn og ungdom, arrangeret af Dansk Rugby Union.

Denne lørdag befolkes græsbanerne ved Erritsø Idrætscenter af godt 300 børn og unge. De kommer fra rugbyklubber i Hovedstaden, Sjælland, Fyn og Jylland. De mange børne- og ungdomsspillere er fordelt på 26 hold, som skal kæmpe mod jævnaldrende om at score fleste points i spillet med den ovale bold.

Trænere, dommere, forældre og mange frivillige vil gøre deres til, at DM-runden i Erritsø bliver en ny god sportslig og social oplevelse for de mange børn og unge. Langt de fleste børn og unge, der spiller rugby, er drenge. Men DM-runden i Erritsø får også deltagelse af enkelte pigehold. Ungdomsansvarlig i Erritsø GIF Rugby, tidligere Erritsø-anfører og fhv. landsholdsspiller Jan ”Bubsi” Nielsen, siger:

”Vi glæder os utrolig meget til at byde alle velkommen til årets tredje DM-runde. Fra vores side i Erritsø GIF Rugby har vi gjort alt, hvad vi kan, for at skabe nogle gode rammer, så ungdomsspillere, trænere, forældre og tilskuere, får en rigtig god dag i rugbyens tegn. Vi vil meget gerne invitere alle til at kigge forbi vores baner i Erritsø for at se noget godt ungdomsrugby. Alle er meget velkomne.”

DM-runden ved Erritsø Idrætscenter starter lørdag kl. 11.30 og slutter med finaler kl. 16.00.

Om DM i rugby for børn og unge:
Danmarksmesterskabet i rugby for børn og ungdomshold afholdes hvert år af Dansk Rugby Union. Holdene er inddelt efter alder: Spillere under 8 år (U8), U10, U12, U14, U16 og U18. Mesterskabet afgøres over 6 lørdage fra april til oktober. To runder i klubber vest for og fire runder i klubber øst for Storebælt. Efter hver runde kåres vinderne. De samlede Danmarksmestre for årgangene kåres på sidste spilledag.

Fra sidste års DM-runde i Erritsø for børn og unge. Foto: Paul Erik Jensen / Erritsø GIF Rugby.

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: www.erritsoerugby.dk og https://www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts

Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby

Jan ”Bubsi” Nielsen, ungdomsansvarlig, mobil 22150634, bubsi@erritsoerugby.dk