Erritsø-spiller skal igen til EM

Pressemeddelelse, udsendt torsdag den 7. juni 2018

RUGBY: Jeppe Maagaard Holm er som eneste Erritsø-spiller igen udtaget til Danmarks Sevens-landshold. Den 24-årige forward skal nu deltage i sin tredje EM-turnering. Den foregår i kroatiske Zagreb.

I 2015 fik Erritsø GIFs Jeppe Maagaard Holm debut på Danmarks landshold i 7-mands rugby, kaldet Sevens.

Sidste sommer spillede han begge Rugby Europe Trophy turneringer for Danmark og klarede sig formidabelt. Den 24-årige Erritsø-forward er stadig fast mand i Danmarks Sevens-bruttotrup, der tæller tolv spillere.

I morgen fredag den 8. juni starter første runde af Europe Trophy i Zagreb, hvor en række europæiske landshold skal dyste i kampe á 2 gange 7 minutter. Hvert landshold spiller derved fem eller seks kampe på to dage, hvorefter den samlede stilling gøres op. Senere i juni mødes landsholdene så i anden og sidste runde af Europe Trophy. Først derefter kendes de samlede placeringer og hvem, der vinder trofæ og medaljer.

Erritsø GIFs Jeppe Maagaard Holm er igen udtaget og klar til at kæmpe for Danmarks Sevens-landshold. Foto: Allan Pertti Frandsen / Erritsø GIF Rugby.

Jeppe M. Holm udtaler:

“Det er længe siden, jeg har glædet mig så meget til en turnering, som jeg glæder mig til den i Kroatien i weekenden. Vi har forberedt os benhårdt, vi viste gode takter i opvarmningsturneringen i Dublin sidste uge. Vi er en flok mænd, der er sultne for at bevise, at Danmark hører til i toppen af Trophy-rækken.”

Ukraine, Luxembourg og Letland bliver Danmarks modstandere på førstedagen i Zagreb. Resultaterne af de tre kampe vil afgøre, hvem Danmark skal møde om lørdagen, hvor første runde af Europe Trophy slutter.

Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby,

Allan Pertti Frandsen, senioransvarlig, næstformand. Mobil 61393065, senior@erritsoerugby.dk

Læs mere om EM Trophy her: www.rugby.dk/nyheder/landshold/91112556-em-sevens-i-zagreb og https://www.rugbyeurope.eu/competitions/2018-men-7s-trophy.

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: www.erritsoerugby.dk og www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts