Talentfuld Erritsø-profil ser frem til ny landskamp

Pressemeddelelse, udsendt torsdag den 26. april 2018

RUGBY. Når det danske rugbylandshold lørdag den 28. april løber på banen mod Estland, er Erritsø GIFs 20-årige profil, forwarden Vladimir Nedbailo, atter i bruttotruppen. Landskampen, der spilles i Odense, kan derved blive hans andet opgør i rødt og hvidt.

Kampen afvikles i gruppen Europe Conference 2 North. Udover Danmark og Estland tæller gruppen Norge, Finland og Luxembourg. Lige nu topper Luxembourg gruppen med Danmark på andenpladsen.

Opgøret i Odense bliver Danmarks kun anden rugbylandskamp mod Estland igennem tiderne. I efteråret 2017 vandt Danmark med hele 75 – 12 over esterne i Talinn. Så de baltiske gæster forventes at skulle bruge mange kræfter på at forsvare frem for at angribe.

Fire gange tidligere er Erritsø GIFs Vladimir Nedbailo blevet udtaget til Danmarks rugbylandshold. Hidtil er han noteret for en enkelt landskamp. Det var i oktober 2016, hvor Danmark mødte Ungarn på udebane. Efter et stærkt forår for Erritsø GIF, i landets øverste rugbyliga 1. division, er Vladimir Nedbailo nu tilbage i landsholdsvarmen.

Erritsø-profilen siger forud for landskampen mod Estland:

”Der er kommet relativt mange nye og rigtig gode spillere ind på vores landshold. En slags generationsskifte. Jeg forventer, at vi vil fungere godt som hold. Og at vi vinder klart”.

”Min rolle på landsholdet er hooker. Samme position på banen som i Erritsø. Der vil komme et stort pres på mig, for Danmarks klynger og indkast skal fungere hele tiden. Det er mit ansvar”,

fastslår Vladimir Nedbailo, der er en bærende kraft på Erritsø GIFs unge førstehold.

Erritsø GIFs unge forward, Vladimir Nedbailo (til venstre, helt i rødt), sidder på spring, klar til at tackle en ungarnsk modstander, der har erobret bolden. Fra landskampen Ungarn vs Danmark, 8. oktober 2016. Foto: Jon Jay (privatfoto).

Rugbylandskampen Danmark vs Estland spilles lørdag den 28. april på Odense Atletikstadion.

Kampen starter kl. 15.00 – og livestreames på www.zibrasport.dk/rugby/live/ og http://www.rugbyeurope.eu/2018-rugby-europe-international-championships-m8-denmark-vs-estonia.

Læs mere om optakten til landskampen Danmark vs. Estland her: www.facebook.com/RUGBYdk og www.rugby.dk

Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby
Allan Pertti Frandsen, senioransvarlig, næstformand, Mobil 6139 3065, senior@erritsoerugby.dk