Flere landsholdsspillere fra Erritsø GIF

Erritsø GIF fortsætter med at udvikle og levere unge spillere til Danmarks rugbylandshold.

Ud over forwarden Jeppe Maagaard Holm, der er 24 år, har nu også vores 21-årige klyngehalf Christopher ”Kiwi” Winstrøm og 25-årige trekvart-back George Melgaard været udtaget fællestræning på Sevens-landsholdet. Det skete i både januar og februar.

I Danmark spilles rugby med enten 7 eller 15 spillere på hvert hold, og vi har landshold for begge typer af rugby. Ud over Sevens-landsholdet har både Jeppe og Kiwi været udtaget til seneste samling for 15-mands landsholdet.

Seneste træningssamling for Danmarks Sevens-landshold var i weekenden 17.-18. marts i Odense. Og her fra Jeppe og Kiwi med igen.

Truppen til Danmarks Sevens-landshold under den seneste samling, som foregik i Odense. Erritsø GIFs Jeppe Maagaard Holm ses stående som nummer tre fra højre, imens Christopher Ki Winstrøm ses knælende som nummer tre fra højre. Foto: Dansk Rugby Union.

Virkelig flot af vores unge talenter, som derved bidrager med stadig bedre rugby, hver gang de spiller i Erritsøtrøjen.