Erritsø GIF Rugby kæmper for æren

Pressemeddelelse, udsendt onsdag den 1. november 2017

RUGBY. Lørdag den 4. november tager Erritsø GIF hjemme imod københavnske RK Speed. Det sker i sæsonens sidste turneringskamp, der afvikles i SUPER 4 slutspillet om DM.

Efter en hård sæson i landets øverste rugbyliga vil Erritsø GIF kæmpe en vis legemsdel ud af shortsene. Hidtil er det nemlig kun blevet til et enkelt point i SUPER 4, hvor guldkampen er et anliggende for Aarhus RK og Frederiksberg RK, imens RK Speed for knap to uger siden sikrede sig bronze.

Som det fjerde og sidste hold i slutspillet har Erritsø GIF kun æren at kæmpe for. Men det kan også vise sig at være nok. For rugbyspillerne i Erritsø har haft en af deres bedste sæsoner i de 33 år, der er spillet rugby i Fredericia. Alene kvalifikationen til SUPER 4 var en overraskelse. Og især i udekampen mod de regerende mestre, Aarhus, var Erritsø tæt på fuld gevinst.

Forwarden Tobias Mulvad, ydercenter Thor Steendahl, wingen Jens Vissing, samt landsholdsspiller og Erritsø-anfører Jeppe M. Holm har alle haft en virkelig god sæson. Alle fire Erritsøspillere er med, når holdet lørdag tager imod RK Speed. Gæsterne har en række landsholdsspillere i truppen og er favoritter.

Flere stamspillere i Erritsø GIF døjer med skader. Så den 20-årige, talentfulde klyngehalf, Christoffer Ki Winstrøm, flyves igen hjem til en kamp for sin klub. Der sker fra hans studieophold i Barcelona, hvor det unge Erritsø-talent til daglig rugbytræner med et stærkt universitetshold. Erritsøs unge klyngehalf siger selv:

”Efter så mange hårde kampe i år er jeg spændt på, om vi kan rejse os og tage sejren i sæsonens sidste turneringskamp!”

Erritsøs spillende træner, Jan ”Bubsi” Nielsen, tilføjer:

”Det er vores ære, der er på spil. Desværre går vi ind til kampen uden et par nøglespillere, som er skadet. Det ændrer dog ikke ved, at vi vil prøve at sætte Speed under pres og skabe den overraskelse, som, jeg synes, holdet har fortjent.”

SUPER 4 opgøret Erritsø GIF – RK Speed spilles på den normale hjemmebane på Krogsagervej 46 ved Erritsø Idrætscenter, og foregår på lørdag den 4. november, med opspark kl. 14.00.

Erritsøs Tobias Mulvad, med nummer 6, tackler en fremadstormende spiller fra RK Speed. Til højre ses Rune Rytter Larsen, Christoffer Ki Winstrøm og Thor Steendahl, alle Erritsø. Fra SUPER 4 kampen i Kastrup imellem de to klubber, lørdag den 30. september 2017. Foto: Natasja Brodersen / Erritsø GIF Rugby.

Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby

Allan Pertti Frandsen, senioransvarlig, Mobil 61393065, senior@erritsoerugby.dk

Resultater og kampprogram i SUPER 4 for dette efterår: http://www.rugby.dk/turneringer/2017-03-24-13-31-54/dm-2017-m/calendar/190

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: https://www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts