Erritsø jagter de første slutspils points

Pressemeddelelse, udsendt torsdag den 28. september 2017

RUGBY. Efter nederlag i efterårets to første kampe, hjemme mod Aarhus og Frederiksberg, skal Erritsø lørdag søge at erobre holdets første points i årets SUPER 4 slutspil om Danmarksmesterskabet.

Modstanderen, RK Speed i Kastrup, har også tabt deres første to kampe. Men i modsætning til Erritsø har RK Speed kun tabt meget knebent til Frederiksberg og Aarhus. Derfor har amagerkanerne allerede 3 points i tabellen, imens Erritsø stadig har sine første slutspilspoints til gode i denne sæson.

Spillende træner for Erritsø, Jan ”Bubsi” Nielsen, råder igen over stærke spillere som klyngehalf Christoffer Ki Winstrøm og propforward Jimmi B. Hede. Topscorer Jens Vissing løfter sit spil kamp for kamp, imens Thor Steendahl efter landsholdssamlingen i sidste weekend træner med holdkammeraterne igen. Flere stamspillere hos Erritsø er dog tvivlsomme startere, men Jan ”Bubsi” er forsigtig optimist:

– Vi skal ud og se, om vi kan få overtaget i klyngerne, så det kan give os flere bolde at arbejde med. Samtidig skal vi, når vi har bolden, holde godt fast i den, da Speed er lynhurtige i deres kontrafase. Vi har i de første kampe forhåbentlig lært, hvad det kræver at være med på dette niveau. Vi går ind til kampen med stor gejst og kan kun overraske positivt,

fastslår Erritsø træner.

Holdkaptajn for Erritsø, Jeppe M. Holm, som spillede hele landskampen mod Sverige i sidste weekend, er også optimist med hensyn til kampen mod RK Speed. Personligt har han taget en masse positiv energi med fra den overraskende landskampssejr over arvefjenden i lørdags. Derudover ser han fremgang i Erritsøs spil hen over sæsonen. Jeppe M. Holm siger forud for kampen mod Speed:

– Personligt er det her den kamp, jeg har set mest frem til i min tid i Erritsø Rugby. Det er første gang, jeg møder min barndomsklub og mit tidligere hold på min tidligere hjemmebane, siden jeg skiftede til Erritsø. Det betyder også, at jeg har ekstra meget blod på tanden for, at vi leverer en overraskelse. Vi er underdogs, men det passer os fint. Hvis vi arbejder som en enhed, og holder os meget skarpe på deres styrker, så tror jeg også på, vi kan overraske.

Erritsøs højre wing, Alexander Hansen, tackles i et gennembrudsforsøg. Fra holdets seneste SUPER 4 kamp, hjemme mod Frederiksberg RK, lørdag den 16. september. Foto: Paul Erik Jensen / Erritsø GIF Rugby.

SUPER 4 opgøret RK Speed vs Erritsø GIF foregår lørdag den 30. september og spilles på amagerkanernes normale bane, Løjtegårdsvej 58A, 2770 Kastrup. Opspark er kl. 14.00.

Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby

Allan Pertti Frandsen, senioransvarlig, Mobil 6139 3065, senior@erritsoerugby.dk

Kampprogrammet i SUPER 4 for dette efterår: http://www.rugby.dk/turneringer/2017-03-24-13-31-54/dm-2017-m/calendar/190

Stillingen i SUPER 4 før denne spillerunde: http://www.rugby.dk/turneringer/2017-03-24-13-31-54/dm-2017-m/table/190

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her:https://www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts