Vores førstehold vandt Sommer Sevens

Dansk Rugby Union har her i juni arrangeret flere regionale 7-mands-turneringer, kaldet Sommer Sevens. En af dem foregik i Esbjerg i lørdags den 17. juni.

Her satte disse fire jyske 7-mands rugbyhold hinanden stævne: Odder RK, Aarhus RK, Erritsø GIF og den arrangerende klub Esbjerg RK.

Spillerne fra Odder, Aarhus, Esbjerg og Erritsø, samt dommer Mike Hawkins.

Stævnet blev en sportslig succes, hvor de jyske sevens-spillere, som ikke var med landsholdet til EM Trophy i Tjekkiet og Rumænien, fik testet formen og vist deres kunnen i denne olympiske gren af vores elskede sport.

Dommer Mike Hawkins havde inden turneringen givet de fire jyske hold gode råd om, hvad han ville lægge vægt på i Esbjerg. Det blev i det hele taget en fortrinlig rugbydag i det vestjyske. Vores hold tog tre sejre af tre mulige og blev fortjente vindere af Sommer Sevens 2017 i Esbjerg. Den afgørende kamp mod Aarhus blev vundet med sikre 20 – 7.

Vinderne af Sommer Sevens 2017 i Esbjerg: ERRITSØ GIF.

Med hele 19 scoringer og kun to scoringer imod viste vores trup på i alt 11 spillere, at de er i topform inden lørdagens afgørende XV-hjemmekamp mod Aalborg i 1. division, vest. TILLYKKE med resultaterne og den samlede sejr i Esbjerg, gutter!