Danmarks Sevens landshold sikrede sig fortsat Trophy rangering

Vores holdkaptajn for førsteholdet, Jeppe Maagaard Holm, kæmpede i den forløbne weekend igen i rød og hvidt. Det skete nede i det sydøstlige Europa. Det danske Sevens landshold deltog nemlig – i Bukarest – i anden og sidste runde af EM Trophy, hvor 12 nationer to weekender i træk satte hinanden stævne.

Efter en samlet 11. plads ved første EM Trophy stævne i tjekkiske Ostrava i forrige weekend, skulle der en kæmpe præstation til, for at vores Sevens landshold skulle undgå nedrykning til Europe Conference 1.

Erritsøs holdkaptajn, Jeppe M. Holm, ses stående nummer seks fra venstre.

Vores stærke Sevens landshold viste dog, at de kan præstere under maksimalt pres. For i Rumæniens hovedstad demonstrerede vores udvalgte mænd i rødt og hvidt, at træningen og indsatsen frem mod turneringen ikke var forgæves. Både Letland og Israel blev således sikkert besejret. Det blev endda til en plate finaleplads i Bukarest i kampen om 5. pladsen. Her viste Kroatien sig dog at være lidt for stærke, og de slog os 10 – 0.

Christian Melgaard, tidligere Erritsø GIF, nu RK Speed, i et gennembrud for Danmark. Fra opgøret mod værtslandet, en kamp rumænerne vandt 17 – 0.

Sverige blev en fortjent samlet vinder af EM Trophy og rykker dermed op i 2018 Grand Prix Series. Grattis til broderfolket i øst.

Sammenlagt sluttede vores Sevens landshold på en 9. plads, uden for nedrykningsfare. Stærkt gået af Jeppe og gutterne i rødt og hvidt!

Selv siger Jeppe om præstationen:

“Oddsene var meget imod os, da vi tog afsted. Så det var en ubeskrivelig lettelse, da vi overlevede. Vi gjorde, hvad vi kom for at gøre, og det er jeg enormt stolt af!”

Læs Dansk Rugby Unions nyhed fra EM Trophy her:

http://www.rugby.dk/nyheder/landshold/91112433-solid-indsats-sikrer-trophy-rangering

Læs EM Trophy resultater og rangering her:

http://www.rugbyeurope.eu/competitions/2017-mens-sevens-trophy