Klar til kvartfinale ude mod forsvarende pokalvindere

Lørdag den 25. marts drager vores førstehold over Storebælt, nærmere betegnet til Hundested. Det sker for at spille kvartfinale i Dansk Rugby Unions pokalturnering 2016/2017. Hundested RK får fordel af hjemmebane i opgøret, som dog forventes at blive tæt.

I efterårets sidste kamp løste vores førstehold på fornem vis billet til denne knald-eller-fald pokalkamp blandt turneringens sidste otte hold. Det skete via en hårdt tilkæmpet 25 – 21 sejr ude over Aalborg RK Lynet, som flere gange tidligere har vundet både mesterskab og pokal.

Spillende træner Jan “Bubsi” Nielsen har brugt vinterpausen til at indlemme flere nye spillere i truppen og på at højne truppens tekniske og taktiske niveau. I sidste lørdags træningskamp hjemme mod københavnske CSR/Nanok viste det sig, at vintertræningen har båret frugt, idet det blev en spændende og tæt kamp, som begge hold skiftedes til at dominere.

Til pokalkvartfinalen vil vores træner have en bred trup til rådighed, og hele fem stamspillere tilbage, som alle stod over i træningskampen mod CSR. Det er vores tidligere landsholdspillere Kenneth Holm, Michael Klæsøe og Michael Axø, vores nuværende landsholdsspiller og Erritsø-holdkaptajn Jeppe M. Holm, samt Casper Bruus Aerts.

Kampen spilles på Hundested RKs hjemmebane Ll Karlsmindevej 76, 3390 Hundested og har opspark kl. 14.

Fotoet herover er taget umiddelbart efter pokalsejren i ottendelsfinalen ude over Aalborg RK Lynet i november 2016.

Vores førstehold stiller op til pokalkvartfinalen i Hundested iført de nye spillerdragter, som vi har anskaffet via vores to hovedsponsorer REMA 1000 Vestcentret http://rema1000.dk/stores/977/ og vores lokale FRØS Sparekasse https://froes.dk/afdeling/fredericia/. TUSIND TAK for samarbejdet, som vi ser frem til at fortsætte.