To af Erritsøs rugbyspillere skal mødes i landskamp

Flyhalf Kristoffer Borsheim og klyngespilleren Jeppe Magaard Holm er begge stamspillere på Erritsø GIFs bedste rugbyhold, som lige nu ligger nummer to i 1. division.

I stedet for at trække i Erritsøtrøjen i denne weekend skal de to spillere mødes ansigt til ansigt i en rugbylandskamp for 15-mandshold. For Kristoffer er nordmand, og spiller fast på Norges rugbylandshold, imens Jeppe M. Holm er stamspiller for Danmark. Erritsøs to nuværende landsholdsspillere glæder sig begge til opgøret.

Landskampen Danmark – Norge spilles i morgen lørdag den 22. oktober og foregår på Odense Atletikstadion, Højstrupvej 5, 5200 Odense. Kampen har opspark kl. 16.00.

Det er Danmarks første hjemme-kamp i den nye Rugby Europe Championship turnering. Danmark spiller i Conference 2 North i division med Finland, Estland, Ungarn – og Norge. I første runde af turneringen led Danmark for nylig et knebent udebanenederlag til Ungarn, efter et brag af en 2. halvleg, hvor Danmark kæmpede sig op fra 3 – 20 ved pausen til slutresultat 13 – 25.

Sidst Danmark mødte Norge var som led i ”Viking Tri Nations”. Kampen, som foregik i London, vandt Danmark med 22 – 15. Dermed er Sagasværdet fortsat på danske hænder. Det bliver meget interessant at se, om det også er tilfældet efter landskampen i Odense, hvor vi vil heppe på begge vores dygtige landsholdsspillere!

Kom så Jeppe, kom så Kristoffer!!!

Læs mere om optakten til rugbylandskampen Danmark – Norge her:

http://www.rugby.dk/nyheder/landshold/91112350-truppen-udtaget-til-kamp-mod-norge

https://www.facebook.com/events/1241077542630438/?notif_t=event_transition_reminder&notif_id=1477045912344050

kristoffer_borsheim

Kristoffer Borsheim fra en 7-a-side landskamp for Norge. Foto fra Kristoffers facebookside.

jeppe_maagaard_holm

Jeppe Magaard Holm spiller fast for Danmark. Foto fra Jeppes facbook-profil.

danmark-sammenhold-2016

Det danske rugbylandshold – klar til kamp. Foto: http://www.rugby.dk