Erritsø GIF Rugby vandt stort ude over Exiles

Pressemeddelelse, udsendt mandag den 12. september 2016

DTU Exiles – Erritsø GIF Rugby 0 – 45 (0 – 24)

Points for Erritsø: Thor Steendahl: 15, Jens Vissing: 15, samt Kristoffer Borsheim, Hans Erik Severinsen, Tobias Kragelund Mulvad hver 5.

Lørdag den 10. september smagte Erritsø GIF’s 15-mands rugbyhold for første gang i år sejrens sødme. Det skete på udebane i Lyngby, hvor Erritsø vandt hele 45-0 over Exiles. Opgøret foregik efterårets første runde af rugbyens 1. division, ligaen lige under Super 6.

Det var en solid holdindsats, der i lørdags førte til vores klare udesejr over DTU Exiles. Vi holdt os kampen igennem til taktikken og de ting, vi havde indøvet til træning. Vores landsholdsspiller Jeppe M. Holm viste igen klasse, og alle vores unge spillere trådte i karakter. Kampen var for eksempel knap begyndt, før vores Caper Bruus Aerts brækkede en tommelfinger. Det skete i en tackling af en modstander. Men typisk for vores hold, spillede Casper hele kampen færdig.”, siger en tilfreds spillende træner, Michael Klæsøe, og fortsætter:

”Da hjemmeholdet fra Lyngby er tilknyttet Danmarks Tekniske Universitet, med mange udenlandske studerende i truppen, ved vi aldrig, hvilket niveau DTU Exiles stiller med. Et år spillede de for eksempel med mange franske studerende på holdet, og spillede fantastisk rugby. I lørdags var Exiles dog et meget ordinært hold, selv om de aldrig gav op. Første halvleg var faktisk meget lige, selv om vi fik scoret tre forsøg, og yderligere tre points på et straffespark. Da vi i anden halvleg fortsatte vores spil, og scorede yderligere tre forsøg, endte vi med en klar sejr”, fastslår en tilfreds træner.

Holdkaptajn Hans Erik Severinsen, der tidligere har spillet på Danmarks rugbylandshold, var også tilfreds: ”Vores dygtige sparker, trekvartbacken Jens Vissing, sparkede alt over. Og unge Tobias Mulvad, som debuterede for os i lørdags, scorede en enkelt gang. Det var samtidig vigtigt, vi fik bevist, at vi kan tackle og holde vores modstandere fra at score. Det var hidtil været vores problem i sæsonens første seks kampe, som alle blev tabt. Vi har nu fået arbejdet med vores svagere sider. Samtidig er vi ved at spille mange nye og unge spillere ind på vores seniorhold. Der er stadig en række taktiske og tekniske ting, vi skal forbedre. Men vi er klart på ret kurs”, fastslår holdkaptajnen.

Erritsø GIF Rugby skal i resten af efteråret spille yderligere fem kampe i 1. division, den næste på hjemmebane lørdag den 24. september kl. 14, hvor Erritsø tager imod Hamlet RK fra Helsingør.

For nærmere info, kontakt venligst:

Michael Klæsøe, træner for seniorerne. Mobil 3059 4280

Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby, Paul Erik Jensen, PR-ansvarlig, Mobil 6127 3891