Nye baner – nyt klubhus: Status pr. 8. april 2021

NYT KLUBHUS

Boreprøver fra byggefeltet viste desværre, at der er temmelig blød undergrund, dér hvor vores nye klubhus skal stå. Funderingen skal derfor laves anderledes end planlagt. Der skal støbes en række ø600 og ø800 punktfundamenter i stedet for de oprindelig planlagte skruefundamenter. Disse støbes i næste uge. Dernæst skal der gå 4 dage, før der må stilles noget på dem.Vores næsten færdigbyggede klubhus ankommer derfor først i uge 16. Derefter går håndværkere i gang med at færdiggøre klubhuset. Hvis denne tidsplan holder, vil vi kunne rykke ind i vores nye klubhus i uge 18. Det vil sige om en måned fra nu. BEMÆRK: Selv om vi kan komme ind i klubhuset om en måneds tid, har vi stadig en række praktiske opgaver indenfor, før vi kan ’flytte ind’. Nærmere oplysninger om dette gives senere i april.

Bygning af vores træterrasse, redskabsskur, samt overdækning mellem klubhus og redskabsskur, kan derfor tidligst påbegyndes om en måned. Det samme gælder lægning af fliser. Flere af disse opgaver kan heldigvis foregå samtidigt. Det vil skulle foregå i resten af maj måned.NYE BANER

Boring af huller til målstolperne og støbning af fundament til målstolpernes foringer forventes at foregå inden for den næste uges tid. Dernæst sættes målstolperne i på vores kommende U12-bane og U-14-bane. Til sidst sættes målstolperne i på vores nye rugbystadion. BEMÆRK: På vores nye rugbystadion vil kommunen snart så græs på de felter, hvor der i dag er jord. Da græsset skal have lov at gro, kan vi først bruge vores rugbystadion, når græsset kan holde til det.

STADIONUR med MÅLTAVLE

Dette opsættes og tilsluttes, når vi nærmer os ibrugtagelsen af vores nye rugbystadion.

TRIBUNE ved vores rugbystadion med 57 siddepladser

Her kommer vi med nærmere information i løbet af foråret. Projektet forløber godt.KONKLUSION

Tidligst efter pinse, i slutningen af maj, vil kunne bruge vores nye klubhus. Måske skal vi ind i juni, før det rigtigt lader sig gøre. Vores nye rugbybaner vil vi tidligst kunne benyttes til kamp midt i juni.

Hvis forholdene tillader det, vil der kunne trænes på vores kommende ungdomsbaner i løbet af denne måned april. Hvis det sker, flyttes også træning for førsteholdstruppen til vores kommende ungdomsbaner. Det vil give nogle praktiske udfordringer med transport af tacklepuder m.m. Men det finder vi en løsning på.Der skal foreløbig lyde en KÆMPESTOR tak til alle jer, der har givet en hånd, siden vi i juleferien begyndte med buskrydning, fjernelse af fliser, jordarbejde, og meget mere. Jeres hjælp og støtte værdsættes enormt.

Har du endnu ikke meldt dig som frivillig til sådanne opgaver, kan du nå det endnu. Hold øje med vores facebook-gruppe https://www.facebook.com/groups/egifrugby, hvor vi løbende laver begivenheder om dette fælles arbejde.

Har du spørgsmål, så skriv venligst på facebook-gruppen eller ring til Pertti på 6139 3065.

De bedste rugbyhilsner,
Bestyrelsen