NYTÅRSHILSEN fra DRU-formanden

Kære alle

Vi har modtaget nedenstående gode hilsen fra Jens Aage, formand for Dansk Rugby Union, DRU. Brevet på 3 sider finder du nederst i dette opslag.

Vores elskede sport, rugby, står overfor en række udfordringer, som vi er sammen om at løse. Som følge af en stigende forældreopbakning i vores klub, samt en række dygtige unge og energiske spillere, ser nutiden og fremtiden lys ud for vores vedkommende. Uden de mange hjælpsomme forældre og andre frivillige, som gang på gang stiller op og yder et kolossalt arbejde, var vi aldrig kommet så langt. TUSIND TAK TIL ALLE JER!

I Erritsø fik vi for knap tre år siden en støtteforening bestående af tidligere og ældre Erritsø-spillere. De kalder sig ‘Fratres Ovalibus’, på dansk: Ovale Brødre. Over 50 logebrødre tilbyder løbende deres hjælp ved hjemmekampe og andre arrangementer, hvor de kan hjælpe til. Dette er også et stort aktiv for vores klub og dens medlemmer. Desuden giver det os en saltvandsindsprøjtning af rugbykultur at få disse halvgamle mænd tilbage i vores klub og sport. Der skal også lyde en kæmpestor tak til jer, brødre.

I Erritsø GIF Rugby bakker vi 100% op bag alle meldinger og gode initiativer fra DRU. Vi vil her i 2020 fortsætte det gode arbejde for rugbysporten og dens udøvere i alle aldre – og vi vil videreføre samarbejdet med de øvrige rugbyklubber i landet. Derudover vil vi fortsætte med at knytte rugby-venskaber på tværs af landegrænser. Vores børn, unge, voksne og oldboys skal også i år på besøg i udlandet for at spille rugby.

De bedste rugbyhilsner fra Pertti Frandsen, formand for Erritsø GIF Rugby