FAST-4 Indoor Touch Rugby Stævne

Lørdag den 23. februar er Erritsø GIF Rugby vært for et indendørs Touch Rugby stævne med deltagende hold fra Jylland og Fyn.

Lidt om Touch Rugby

Touch Rugby kan spilles både udendørs og indendørs. Der et teknisk baseret spil, der – som navnet angiver – ikke indeholder tacklinger, som normalt i rugby. I stedet for en tackling berører man sin modstander med en eller begge hænder, hvorefter boldbæreren skal passe bolden til en medspiller. Ellers mister man bolden til modstanderne.

Touch Rugby kræver hurtighed, overblik, samspil, og er desuden god konditionstræning. Denne variant af rugby er i fremgang verden over, nok fordi den ikke kræver den store forudgående forståelse for reglerne og ikke er så hård og så fysisk betonet.

Indendørs spilles Touch Rugby på en normal håndboldbane. Spilletiden pr. kamp kan variere. I dette stævne varer hver kamp 10 minutter.

FAST-4 stævnet i EIC lørdag den 23. februar

Disse 5 hold deltager i vores indendørs Touch Rugby stævne, der foregår i Erritsø Idrætscenter lørdag den 23. februar kl. 12.00 – 15.30.

Der spilles i Hal 1 – med gode tilskuerforhold – med kampstart kl. 12. Idrætscenterets café vil være åben under hele stævnet. Holdene er:

1 Aalborg RK Lynet

2 ARK Misfits (Aarhus)

3 Rugby Club Odense

4 Erritsø Oldboys

5 Erritsø Ynglinge / Seniorer

Spilletid: 10 minutter per kamp. 5 min. pause imellem hver kamp.

Afvikling: Alle hold mødes i kamp én gang – med efterfølgende broncekamp og finale.

Præmie: Pokal til vinderen af finalen overrækkes umiddelbart efter slutkampen, der forventes færdigspillet kl. 15.

Kampplanen for hel stævnet ses nedenfor. VEL MØDT!