Regn, sved – men ingen rugbysejr

Pressemeddelelse, udsendt mandag den 18. juni 2018

1. division, 5. runde: Erritsø GIF – CSR/Nanok: 8 – 24 (3 – 17).

Points for Erritsø GIF: Jens Vissing 3, Jimmi B. Hede 5.

RUGBY: Det lykkedes ikke Erritsø GIF at hente sæsonens første rugbysejr. Lørdagens hjemmekamp endte med en fortjent 24 – 8 gevinst til københavnske CSR/Nanok efter føring 17 – 3 ved pausen. Opgøret blev derved ikke det vendepunkt, det lokale rugbyhold havde satset på.

Erritsø GIF spejder fortsat efter sæsonens første sejr i landets øverste rugbyliga. I lørdagens 1. divisions opgør ved Erritsø Idrætscenter var det gæsterne, som fra start sad på kampen.

Som det skete for Erritsø i sæsonens fire første ligakampe, bragte modstanderne sig hurtigt foran. Efter 19 minutter havde københavnerne således scoret to gange og førte 12 – 0. Derfra var det op ad bakke for det lokale rugbyhold, som kæmpede bravt, men ikke kunne tiltvinge sig overtaget.

Inden pausen reducerede topscorer Jens Vissing for Erritsø. Det skete på et straffespark. Pauseføringen 17 – 3 til CSR/Nanok blev dog sikret via endnu en scoring efter et flot gennembrud.

Anden halvleg blev en stillingskrig, hvor gæsterne scorede en enkelt gang. Ti minutter før tid foretog Erritsø sin første og eneste udskiftning i kampen. Veteranen Jimmi B. Hede erstattede Per Søndergaard som propforward. Efter massivt Erritsøpres sendte klyngehalf Christoffer Ki Winstrøm bolden i favnen på netop indskiftede Jimmi B. Hede. Med kolossal opbakning fra sine øvrige forwards fik han presset sig igennem gæsternes forsvar. Reduceringen til 8 – 24 blev kampens slutresultat.