Erritsø-holdkaptajn på årets hold 2017

Pressemeddelelse, udsendt 21. december 2017

RUGBY. Erritsø GIFs Jeppe Maagaard Holm er udtaget til årets hold 2017.

Ved årsskiftet er det tradition i dansk rugby, at cheftrænerne for alle landets 1. divisionsklubber sætter årets hold. I år har én Erritsøspiller opnået den store ære, at komme blandt de få udvalgte. Ikke overraskende er det holdets hidtidige anfører, den 23-årige landsholdsspiller Jeppe Maagaard Holm.

– Jeg er stolt og beæret. Det er et dejligt skulderklap at få, siger han.

Jeppe M. Holm, der fik sin rugbyopdragelse i RK Speed på Amager, har de seneste to sæsoner spillet for Erritsø GIF. På rekordtid har han sat sit store positive præg på holdet. En stærk ledertype, som går forrest og opildner sine medspillere til at yde deres allerbedste. Det har båret frugt. Således er Jeppe M. Holm, sin unge alder til trods, allerede noteret for tolv landskampe, den seneste ude mod Norge i oktober, hvor Danmark vandt 24 – 12.

Normalt spiller Jeppe Holm andenrække-forward, en position han også spiller på landsholdet. Dog blev han i flere af Erritsø GIFs kampe i efteråret anvendt som trekvartback, hvilket fungerede glimrende.

Erritsø GIF sluttede den forgangne sæson på fjerdepladsen i landets øverste liga og spillede sig desuden i pokalsemifinalen. Her skal det lokale rugbyhold den 31. marts 2018 møde Jeppe Holms barndomsklub RK Speed, der er forsvarende pokalmestre.     

– Det bliver en utrolig spændende kamp. Og så er jeg sikker på, at flere af de dygtige unge spillere i Erritsø vil dukke op de næste par år, tilføjer Jeppe Holm.

Jeppe M. Holm, Erritsø GIFs holdkaptajn og fast mand på landsholdet, forsøger et nyt gennembrud. Fra holdets udekamp mod RK Speed den 30. september 2017. Foto: Natasja Brodersen / Erritsø GIF Rugby.

Allan Pertti Frandsen, senioransvarlig, næstformand. Mobil 61393065, senior@erritsoerugby.dk

Besøg på vores facebookside https://www.facebook.com/groups/10789897740/?ref=bookmarks

Læs mere om rugby www.rugby.dk, som er Dansk Rugby Unions hjemmeside.

Listen over de femten rugbyspillere på årets hold 2017. Foto: Dansk Rugby Union.