Erritsøanfører klar til sin tolvte landskamp

Pressemeddelelse, udsendt torsdag den 12. oktober 2017

RUGBY. Når det danske rugbylandshold lørdag den 14. oktober hjemme møder Luxembourg, er Erritsøs 23-årige holdkaptajn, Jeppe Maagaard Holm, atter i startopstillingen. Kampen, som spilles i Odense, bliver hans tolvte i rødt og hvidt.

Danmark vs Luxembourg afvikles i gruppen Europe Conference 2 North. Luxembourg er nedrykkere fra Conference 1 North. Så der ventes en lige så spændende og tæt kamp, som der er tradition for, når de to lande mødes i rugby.

Udover Danmark og Luxembourg består Conference 2 North af Finland, Norge og Estland. Danmark er ubesejret det seneste år og har sejret i fire landskampsejre i træk. Senest gik det ud over Sverige. Det var på udebane i september, hvor Danmark tog en overraskende 18-10 sejr med hjem fra Skåne.

Finland, Norge og Estland har Danmark alle besejret inden for det seneste år. Det bliver derfor interessant at se, om Luxembourg, der har stolte rugbytraditioner med mange spillere af fransk afstamning, også kan nedlægges. Der er desuden europæiske ranglistepoints, og mulighed for senere oprykning til Conference 1, på spil. Så Jeppe M. Holm og resten af det danske rugbylandshold er topmotiveret.

Erritsøs holdkaptajn, Jeppe Maagaard Holm, yderst til venstre, er igen i startopstillingen, når Danmark lørdag eftermiddag, i Odense, møder Luxembourg. Billedet her er fra en Sevens-landskamp mod Ukraine i sommeren 2017, en kamp som Danmark vandt. Foto: Dansk Rugby Union.

– Det er en meget, meget vigtig kamp. Både fordi Luxembourg er favoritter i gruppen og fordi vi med en sejr kan starte rigtig godt ud. Men også fordi, vi har tabt de seneste to gange, vi har mødt Luxembourg. Vi er godt forberedt, og jeg er sikker på, vi leverer en fantastisk indsats på lørdag, siger Jeppe Maagaard Holm.

– Det er altid specielt at spille landskamp, og det er lige ærefuldt hver gang, jeg er så privilegeret at trække den rød-hvide trøje over hovedet. Jeg glæder mig ekstra meget til denne landskamp, fordi vi som hold har rykket os utrolig meget, siden vi sidst spillede mod Luxembourg. Vi har noget at revanchere, og det er jeg overbevist om, at vi kan, slutter han.

Danmark vs Luxembourg spilles lørdag den 14. oktober på Odense Atletikstadion. Udspark er kl. 16.00. Kampen streames live på DR.dk: www.dr.dk/live/nyheder/sporten/2682655

Læs mere om optakt til landskampen Danmark vs. Luxembourg her:

https://info48053.wixsite.com/rugby

www.rugby.dk/nyheder/landshold/91112469-truppen-udtaget-til-kamp-v-lux

www.rugby.dk/nyheder/landshold/91112470-lordagens-landskamp-og-stream

https://www.facebook.com/events/1357357521039259/1378858188889192/

Resultater fra alle Danmarks rugbylandskampe igennem tiderne, fra den allerførste i 1949 og fremefter, kan ses her: www.rugby.dk/landshold/xv-landshold/xv-landsholdsresultater

Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby

Allan Pertti Frandsen, senioransvarlig, Mobil 6139 3065, senior@erritsoerugby.dk

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: www.erritsoerugby.dk og https://www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts