Jeppe Maagaard Holm ny holdkaptajn

På seniorernes seneste spillermøde den 2. februar meddelte Hans Erik Severinsen – tidligere landsholdsspiller og mangeårigt medlem af Erritsø GIF Rugby – at han ikke længere kan dedikere den tid, der skal til for fortsat at være holdkaptajn for førsteholdet. Hans Erik takkede sine mange medspillere for opbakningen i sin tid som holdets anfører, og spillerne kvitterede med et varmt bifald. Vi glæder os over, at Hans Erik fortsat agter at trække i Erritsø-trøjen og kæmpe for vores klub i den nye 2017-sæson og fremover.

Førsteholdstræner Jan “Bubsi” Nielsen meddeler, at har overdraget anførerhvervet til Jeppe Maagaard Holm, vores eneste nuværende A-landsholdsspiller i Erritsø GIF Rugby.

– Jeg er utrolig stolt og taknemlig, og jeg vil gøre, hvad jeg kan for, at vi fortsætter den opadgående kurve, som vi begyndte i slutningen af sidste sæson, lyder det fra Jeppe.

Siden sin ankomst til Erritsø GIF Rugby sidste forår har Jeppe været en af grundstenene i den fremgang, som vores seniortrup løbende skaber til træning og i kamp.

TILLYKKE med hvervet som vores nye holdkaptajn på førsteholdet, Jeppe! Vi glæder os til den nye sæson med dit smittende engagement på og uden for banen – og din store indsigt i vores sport!

Hans Erik Severinsen holder pokalen, som synligt bevis for, at Erritsø GIF tog bronzen ved DM i 7-a-side rugby 2016; en præstation af de helt store i EGIF Rugbys godt 32-årige historie. Fra venstre ses: Michael Axø, Thor Steendahl, ny holdkaptajn og landsholdsspiller Jeppe Maagaard Holm, nuværende træner Jan “Bubsi” Nielsen, Hans Erik Severinsen, Alexander Hansen, Jens Vissing og norsk landsholdsspiller Kristoffer Borsheim.

Erritsø GIFs nye holdkaptajn i et landsholds photo-shoot arrangeret af Dansk Rugby Union.

Jeppe Maagaard Holm i blå-rød trøje og hjelm hopper højt for at gribe indkastet fra sin holdkammerat. Situationen er fra årets sidste hjemmekamp i 2016, hvor gæsterne fra CSR/Nanok blev slået 26 – 10.

Foto: Erritsø GIF Rugby / Paul Erik Jensen.