To Erritsø-spillere mødtes i landskamp, da Danmark slog Norge

Danmark – Norge 20 – 0 (17 – 0)

Rugby Europe Championship, Conference 2 North.

Lørdag den 22. oktober 2016 på Odense Atletikstadion

Pointscoring i kampen: 5 – 0 Gerard Honou (22. min). 10 – 0 Nicklas Tell (31. min). 12 – 0 Wilhjelm Bjerrum (32. min). 17 – 0 Gerard Honou (33. min). 20 – 0 Thomas Timothee (54. min, straffe)

Lørdag den 22. oktober besejrede Danmarks rugbylandshold Norge med 20 – 0 efter halvlegsføring 17 – 0.

Kampen foregik i Odense og havde deltagelse af to Erritsø-spillere – en på hvert landshold. Jeppe Maagaard Holm for Danmark og Kristoffer Borsheim for Norge. Det blev altså Jeppe og det danske landshold, som trak det længste strå i den duel.

Med sejren over Norge i lørdags tog Danmark sin første sejr af to mulige i den nye Rugby Europe Championship turnering. Danmark spiller her i Conference 2 North i division med Finland, Estland, Ungarn – og Norge.

Efter landskampen udtalte Kristoffer, normalt flylhalf for Erritsø:

“At spille mod personer man kender, bliver man vandt til, da man spiller i lande som Danmark og Norge. Så man tænker ikke så meget over det. At spille kampen for mig var sjov – i og med at det var en udekamp, som føltes lidt som en hjemmekamp. Det var mangen på tribunen, man viste, hvem var. Selve resultatet var ikke så godt for vår del. Danmark var godt organiseret og spildte godt i alle situationer: forwards, kæden, klyngen, lineout og open play. De var bedre end os på dagen, men jeg håber vi kan få revanche”.

Jeppe, som er fast mand i Erritsøs klynge, udtrykte følgende efter landskampen:

“Jeg er helt enig med Kristoffer i, at man ikke tænker så meget over, at man spiller mod en, man kender, når kampen først fløjtes i gang. Jeg synes dog stadig, det var sjovt, at der var en fra mit eget hold på banen for et andet land. Det har jeg ikke prøvet før. Det var en stor forløsning for os endelig at vinde en kamp. Vi har arbejdet på vores struktur frem mod vores to kampe her i efteråret. Mod Ungarn [i Danmarks første kamp i Conference 2 North, red.] lykkedes det ikke, som vi ønskede. Men det gjorde det i weekenden. Vi troede på vores gameplan og var tålmodige, hvilket gjorde, at vi fik lavet de nødvendige point.”

20 – 0 sejren til Danmark over det norske landshold betyder samtidig, at Sagasværdet fortsat er på danske hænder.

Læs mere om rugbylandskampen Danmark – Norge her: http://www.rugby.dk

14680940_1264501196936130_2872119838313191414_o

Det danske rugbylandshold, med Erritsøs Jeppe Magaard Holm, fejrer 20 – 0 sejren over Norge i lørdags. Kampen foregik på Odense Atletikstadion. Foto: https://www.facebook.com/RUGBYdk/