INVITATION TIL DILETTANT

Alle vore medlemmer med ægtefæller og samlevere inviteres herved til vores årlige dilettantforestilling i Erritsø Forsamlingshus, og I må gerne tage familie, venner og naboer med.

Erritsø GIF har nu i over 50 år afholdt dilettant, og overskuddet er blevet brugt til ungdomsarbejdet i hele Erritsø GIF. Alene i de sidste 10 år har der været et overskud på ca. kr. 155.000,–.

Af forskellige årsager er der i år ikke solgt så mange billetter, hvorfor vi henvender os til Jer på denne måde for at reklamere for arrangementet.

Forestillingen hedder: ”Et skær af et sommerhusmareridt”, og det er en vanvittig sjov nutidig komedie i 2 akter.

Det finder sted lørdag den 8. marts og lørdag den 15. marts i Forsamlingshuset.

Ved køb af billetter til en af forestillingerne får I først en sjov og festlig dilettantforestilling, derefter en lækker buffet fra Charlotte i Erritsø-Hallen og endelig dans til moderne musik fra Michael Rüsz, og det koster kun kr. 200,– pr. person.

Hvis I kun vil se selve forestillingen, koster det kun kr. 90,–. Billetterne kan købes i kiosken i SuperBrugsen i Erritsø.

På denne måde får I dels underholdning en hel aften til en meget billig pris i forhold til mange andre tilbud, og dels støtter I arbejdet med ungdomsmedlemmerne i Erritsø GIF.

Vi håber derfor at se mange af Jer i Forsamlingshuset den 8. eller 15. marts.