Rugby-fitness for kvinder opstartes lokalt

Pressemeddelelse, udsendt fredag 4. august 2023

Den lokale rugbyklub er klar med et nyt – og gratis – tilbud: Rugby-fitness for kvinder. Målet er at få flere kvinder til at dyrke sporten med de sunde værdier og stærke fællesskab. Det handler også om kvindefitness og enpowerment.

RUGBY. For 11 -12 år siden havde Erritsø GIF Rugby også et kvindehold. Det er en klubbens ambitioner på sigt at genopbygge et kvindehold, som kan deltage i Dansk Rugby Unions turneringstilbud. En af vejene dertil hedder Rugby-fitness. Men rugby-fitness er i sig selv et nyt og banebrydende tilbud, som kan stå alene.

Formand for Erritsø GIF Rugby, Pertti Frandsen, glæder sig på klubbens og sportens vegne:

”I Erritsø GIF Rugby ønsker vi at bidrage til sundhed, styrke og fællesskab. Vi inviterer derfor kvinder i alle aldre til at deltage i en opkvikkende rugby-fitness oplevelse. Det unikke program sigter mod at skabe en sjov og inkluderende atmosfære, hvor kvinder kan samles, uanset alder og fitness-niveau, for at omfavne rugbyens fællesskab og forbedre deres generelle velbefindende.”

Programmet er udviklet af cheftræner i klubben, newzealænderen Steve Atkins. Han uddyber:

”Vores gratis rugby-fitness er designet til at inspirere til selvtillid, opbygge modstandsdygtighed og fremme livslange venskaber. Det handler om fysisk velvære, mental styrke og fællesskab. Uanset om du er erfaren idrætsudøver, eller helt ny, byder vores klub og fællesskab dig velkommen med åbne arme. Bliv en del af bevægelsen og tag del i denne transformerende rejse mod en sundere og mere empowered livsstil!”



De gratis træningssessioner vil omfatte en række rugby-inspirerede træningsøvelser, der fokuserer på kardiovaskulær fitness, styrketræning, smidighed og teamwork. Trænere med omfattende erfaring indenfor både rugby og fitness vil guide deltagerne igennem engagerende øvelser, der imødekommer individuelle behov og mål.

Tirsdag den 8. august 2023 kl. 17 – 18 er der opstart. Adressen er Snaremosevej 67 i Erritsø.

Foto: Rugby-fitness for kvinder. Erritsø GIF. Til fri afbenyttelse.

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts