Ungdom

Trænere og alle klubbens spillere gør i fællesskab alt for at nye spillere falder til i klubben og bliver integreret hurtigst muligt på de enkelte hold. Træningen tilrettelægges så varieret og sjovt, at alle kan være med, nye som gamle.
Vi er sammen for at spille og lege, men også for at lære de unge om Rugbyens hæderkronede traditioner. Udover Rugby spillet ønsker vi at lære de unge noget om social adfærd, kammeratskab, accept af hinandens forskelligheder, fysisk aktivitet, styrke deres motorik og koordinering, hvilket alt sammen er med til at gøre dem til gode Rugby spillere og derudover give dem selvværd og selvtillid.

Vi deltager i den hjemlige ungdomsturnering, som løber over 6 lørdage fra april til oktober. Stævnerne foregår på skift ved de forskellige klubber rundt om i Danmark.

Vi har siden ungdomsafdelingens start fået flere guld, sølv og bronze medaljer med hjem til klubben. Alle er velkommen at tage sine forældre med til de forskellige stævner, så det kan blive en helt specielle og gode dage for alle.

Flere af vores ungdomspillere er efterhånden så gamle, at de kommer i betragtning til Dansk Rugby Unions talentudvikling og dermed ungdomslandsholdene U-18 og U-21.
U-18 landsholdet deltager hvert år i FIRA træningslejr sammen med det svenske og norske U-18 landshold. U-18 landsholdet deltager hvert år i U-18 Europamesterskaberne, som i 2012 foregår i Italien.