Spar Nord og 3F Fredericia overrakte sponsorater

Pressemeddelelse, udsendt søndag den 13. marts 2022

RUGBY. I lørdags den 12. marts 2022 blev den lokale rugbyklub begavet hele to gange.

Først overrakte Spar Nords Fredericias direktør, Torben Ploug, en check på 12.000 kroner. Beløbet havde Erritsø GIF Rugby allerede anvendt til indkøb af spillertøj til klubbens regerende U14-Danmarksmestre. Drengene er nu klædt bedre på, når de repræsenter deres rugbyklub. I sæsonen 2022, som starter efter påske, skal de unge rugbyspillere kæmpe i den landsdækkende U16-række,

Dernæst overrakte sagsbehandler fra den lokale afdeling af 3F, Lars Normann Blunck, en check på 20.000 kroner. Modtager af dette sponsorat var klubbens førsteholdstrup. Beløbet var tidligere i år blevet anvendt til anskaffelse af hoodies og polotrøjer. Dette sponsortøj trak førsteholdsspillerne i, før der i lørdags blev taget billeder. Ved overrækkelsen sagde Lars Bluck blandt andet følgende:

”Det er en fornøjelse for os at indgå en sponsoraftale med Erritsø GIF Rugby. Dette er en klub med mange gode værdier, såsom frivillighed, fællesskab og sammenhold, alle sammen værdier som er meget lig med de værdier, som 3F Fredericia også har og kæmper for.”

Næstformand og ungdomsansvarlig i Erritsø GIF Rugby, Jan ‘Bubsi’ Nielsen, sagde blandt andet i sit svar: ”Vi er meget taknemlig for sponsoraterne fra Spar Nord og 3F Fredericia og ser frem til samarbejdet med dem begge.”

De regerende U/14 Danmarksmestre fra Erritsø GIF Rugby, flankeret af trænere og direktør Torben Ploug fra Spar Nord Fredericia. Privatfoto.


Klubbens førsteholdstrup modtager sponsorat fra Lars Normann Blunck, 3F Fredericia. Privatfoto.

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: www.facebook.com/EGIFRUGBY/