Mindeord om Danny Fraser (1953 – 2021)

Det er med stor sorg, at vi kort før jul fik overbragt nyheden om, at vores gamle ven og holdkammerat, Danny Fraser, er gået bort. I en alder at bare 68 år.

Danny blev født i Barry det sydlige Wales, ikke langt fra Cardiff. Omkring 1980 flyttede han til Danmark og slog sig ned i Fredericia. Han havde mødt Pia og fundet sig et arbejde i vores lokalområde. Da rugby i 1984 kom til Erritsø, gik der ikke længe, før Danny var fast mand til træning og i kamp.

Hans borgerlige fornavn var Michael John, men vi kendte ham alle som Danny. Han var en markant mand i første generation af rugbyspillere i vores klub, hvad enten han spillede back eller forward. Danny var stærk, hurtig og beslutsom og hans rugbyengagement var smittende.Danny bragte sin walisiske rugbykultur med sig ind i vores dengang nystartede klub. Han havde en prægtig sangstemme, hvilket lå fint i tråd med den rugbykultur, vi nybegyndere var ved at lære og som Danny gav os mere indsigt i. For Danny var traditionerne med hyggeligt samvær efter træning og kampe lige så vigtigt som spillet på banen. Længe efter, at Danny lagde rugbystøvlerne på hylden, kom han derved med til at præge os, som stadig var ved at lære rugby som sport og som kultur. Efter rugby blev hundetræning Dannys store passion.

Vores tanker går til hustruen Pia og de voksne børn Tanja og Jesper.
Danny efterlader sig også en voksen søn, Nathan, i Wales.

Bisættelsen fandt sted i Fredericia den 18. december 2021.

Æret være Dannys minde.