Landsholdsspiller fortsætter for Erritsø Rugby

Pressemeddelelse udsendt søndag den 29. januar 2017

RUGBY. Landsholdspiller Jeppe Maagaard Holm kommer fortsat til at trække i Erritsøtrøjen, når forårets rugbysæson bliver sparket i gang i marts.

Når Erritsø GIF Rugby tager hul på forårssæsonen, bliver det fortsat med landsholdspiller Jeppe Maagaard Holm i truppen. Den 22-årige studerende har nemlig meddelt, at han fortsat vil trække i den blå/røde dragt, når den nye sæson bliver sparket i gang i marts.

Jeppe Holm skiftede i foråret sidste år fra barndomsklubben RK Speed på Amager til det jyske græs hos Erritsø GIF, hvor han har spillet uafbrudt siden.

– Jeg er utrolig glad for at spille i Erritsø, og jeg glæder mig til at tage hul på den nye sæson med resten af gutterne, siger Jeppe Holm.

Går forrest
Med sin solide højde, gode fysik og kontante stil er Jeppe Holm vant til at gå forrest. Både på landsholdet og hos Erritsø. Begge steder spiller han i klyngen, hvor han har en vigtig rolle – især som hopper i indkast, hvor han – på spektakulær facon – hopper op, griber den ovale bold, og sætter den i spil.

I 2016-sæsones sidste kamp på udebane mod RK Lynet fra Aalborg overtog Jeppe Holm tilmed anførerhvervet fra en af Erritsøs tidligere landsholdsspillere, Hans Erik Severinsen, der var skadet til kampen. Jeppe Holm og holdkammeraterne overraskede med en smal 25-21-sejr, og slog RK Lynet ud af pokalturneringen. Dermed banede Erritsø-holdet sig vej til forårets pokalkvartfinale ude mod Hundested RK.

– Det var en fantastisk kamp i november mod RK Lynet, hvor alt spillede for os. Jeg glæder mig meget til at tage hul på den nye sæson med samme stil, som vi sluttede ude mod Aalborg i efteråret, siger Jeppe Holm.

Et stykke vej til toppen
Sidste år lykkedes det ikke Erritsø GIF at kvalificere sig til rugbyslutspillets SUPER 6. Dog blev klubben nummer to i landets første division, og sluttede dermed som landets ottende bedste rugbyklub. Det er dog en præstation, som klubben har klare ambitioner om at forbedre i de kommende år – og gerne med Jeppe Holm i en fremtrædende rolle på førsteholdet.

Erritsø GIF Rugby starter den nye sæson 2017 med et indendørs stævne, en såkaldt ’Fast Five’ turnering med foreløbig 10 tilmeldte rugbyhold. Det forgår lørdag den 5. februar i Erritsø Idrætscenter. Udendørssæsonen 2017 begynder for Erritsø med en træningskamp hjemme mod københavnske CSR/Nanok. Den kamp spilles lørdag 18. marts kl 14.00 på rugbybanen ved Erritsø Idrætscenter. Lørdag den 25. marts går det så løs med pokal-kvartfinalen ude mod Hundested RK, forsvarende pokalmestre. Lørdag den 1. april starter 1. division, vest, hvor Erritsø hjemme tager imod de regerende danske mestre fra Aarhus Rugby Klub.

Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby

Allan Pertti Frandsen, senioransvarlig, næstformand. Mobil 61393065, senior@erritsoerugby.dk, og

Paul Erik Jensen, presseansvarlig, Mobil 61273891, paulerikjensen@hotmail.dk.

For nærmere information, kontakt venligst ovenstående eller Jeppe Magaard Holm selv: Mobil 20165061, email: jeppe.magaard.holm@gmail.com .

 

Erritsø GIFs landsholdsspiller Jeppe Maagaard Holm i en tidligere landskamp for Danmark. Foto: Dansk Rugby Union.

Jeppe Magaard Holm, i blå/rød trøje og rugbyhjelm, hopper højt for at gribe indkastet fra sin holdkammerat. Situationen er fra hjemmekampen mod CSR/Nanok i november 2016, en kamp Erritsø vandt 26 – 10. Foto: Paul Erik Jensen / Erritsø GIF Rugby.

Besøg www.erritsoerugby.dk, som er Erritsø GIF Rugbys hjemmeside.

samt på vores facebookside https://www.facebook.com/groups/10789897740/?ref=bookmarks

Læs mere om rugby www.rugby.dk, som er Dansk Rugby Unions hjemmeside.