Erritsø – Holstebro: kamp refererat…..

Stor glæde i erritsø rugby efter sejren.

Erritsø første divisions hold i rugby måtte meget igennem lige inden kampens opspark mod Holstebro.

To mand meldte afbud på grund af sygdom. To mand måtte træde til som reserver. Det skabte en del uro på¨holdet i dets opladning til dagens kamp.

De to ny ankommende spillere, altså ikke de to som trådt til som reserver, 26 årig Elisha Awvor og 37 årig Jonathen Watkins kom til at lave to afgørende scoringer for Erriotsø i dette anden turnerings kamp i år.

Erritsø tager opsparket og presser Holstebro tilbage i deres egen bane halvdel.  Efter en vunden løs klynge kommer bolden ude til Erritsøs backs hvor Elisha Awvor modtager bolden og tager den lige vej direkt mod scorings feltet og dermed kampens første point til Erritsø. Poul Lykkegaard følger op med yderligere to point.

Elisha  sagde efter kampen: Der var godt for mig og holdet.  Det var fedt at score. Endda hans debut scoring efter kun hans anden kamp.

Kampen forsætter. Begge hold var interessede i at beholde bolden indenfor egne række. Holstebro havde teten nu.  Deres forwards lavede ravage indenfor Erritsø holdet gang på gang. Når bolden kom ude i Holstebro angerebs kæden sket det det at bolden behandlig blev øget og det sket ting og sager. Erritsø havde nok med at følge med og ikke begår fejl. Flere gange lykkes det Holstebro at presse Erritsø til at begår fejl. Til sidst lykkes det Holstebro at reducere ved at finde et hul i Erritsøs forsvar. Nu stod det lige mellem holdene. Begge hold provede at bevare momentum indenfor egne deres egne række. Begge hold prøvede at forminske deres disciplinære fejl. Flere gange var det ved at går galt for Erritsø. Holstebro havde ikke den fornøden held i at sparke bolden over de h formede stænger. Halvlegen sluttede uafgjørdt 7-7.

Hjemmeholdet startede anden halvleg på en hæsblæsende tempo.  De pressede tempoet i spillet højt oppe at selv flere af deres egne spillere kunne ikke følge med.På ny var Erritsø for ivrig og udispilnerede  at det var ved at går galt igen.  Holstebro få tildelt et straffe og brænder på ny.Begge holds forsvar bliver grundig afprøvet.  Der var ikke ret mange huller til modparten.  Begge hold ændrede forskellige ting i deres angrebs faser i forsøg til at komme igennem. Spillet bølgede frem og tilbage.

Efter tyve minutters spil lykkes det Erritsø at gennem føre flere faser i deres angreb. De kommer tæt på Holstebros forsvars linje. Erritsøs Jonathen Watkins  formår at slippe igennem og score hans første scoring for Erritsø og Erritsøs anden scoring til en føring på 12-7.

På ny kommer kampen til blive låst . Begge hold kan ikke komme igennem modpartens forsvar.Begge hold formå at holde hinanden fra at score. Det er som om at det hold som begår den næste fejl komme enten til at vinde kampen eller tabe den.

Holstebro er udisciplinerede i deres spil da der mangler et kvarter. Dette fejl bliver takserede med et straffe som Erritsøs Poul Lykkegaard udnytte og bringer Erritsø yderligere i front denne gang med tre point  til 15-7. Dette blev kampens slut resultat.

Jens Songa sagde efter kampen: En god kamp. Vi stopper dem inden de kommer i gang med det de er gode til. Det er en sejr for holdet.. Vi havde en god indstilling hele kampen igennem. Vi mister en del indkast i første halvleg men efter de ændringer vi få lavet i anden halvleg  lykkes det bedre  for os. Vi skal ikke glemme vi mister to mand lige inden kampens start. Det gir en del uro og heldigvis finder vi to mand som går ind og klar sig godt.