Kamp referat fra Lindø/Odense kamp

Erritsø rugby vandt.

Trods det enorme bane dominans fra hjemme holdet lykkes det udeholdet Erritsø at vinde deres tredje sejr og første over Lindø/Odense i 1. division vest i år.
Sejren blev på 20-10 til Erritsø som også ført ved halvlegen med 5-0.
Trods det meget tidligt føring af ude holdet Erritsø; det sket allerede efter 5 minutters spil da Anfører Poul Lykkegaard fandt det afgørende hul i Lindø/odense forsvar for at score kampens første point, kom Erritsø ude for en storm af angreb i deres egen banehalvdel.
Denne kaskade af angreb blev ved i over tre fjerdele af kampen. Hjemme holdet Lindø/Odense prøvede den ene form for angreb efter den anden. De prøvede med deres forwards, som vægt mæssigt og dermed også størrelse mæssigt at komme igennem og score uden resultat. De prøvede at benytte bredden af banen via deres Angrebs backs også uden resultat. Og ikke at for glemme at de prøvede luft vejen, med høj spark oppe i Erritsøs banehalvdel uden resultat. Det vil ikke sige de ikke scorede, for det gjorde de.  Lindø/odense fik 10 point for deres anstrengelse.  De kunne have fået flere idet de muligheder hvor de fik tildelt et straffe blev ikke udnyttet.
Med andre ord udeholdet Erritsø var tvunget til at spille utroligt defensiv. Det var ikke noget Erritsø spillerne kunne lige med ros til Lindø/Odense holdet for de pressede Erritsø så meget at de var nødt til de.
Scoringer kommer først i anden halvleg da der mangler omkring tyve minutter.  Erritsø starter scoringerne. Fra en af de få gange at Erritsø er i Lindø/Odenses banehalvdel lykkes det dem at vinde bolden i en løs klynge og herfra stormer Elisha Awvor igennem hjemmeholdets forsvar for at øge føring til Erritsø så stilling er nu 10-0 til Erritsø.
Lindø/Odense gir ikke op. Et vel tilrette lagt høj spark placerede midt mellem tre Erritsø spillere, hvor ingen kan tage den afgørende beslutning om at tage bolden, lykkes det en Lindø/odense spiller at snige sig imellem Erritsø spillerne og opsnappe bolden og reducere. Hjemmeholdet er med i kampen 7-10.
Der går et stykke tid og Erritsø formå at udnytte deres forwards til at erobre bolden i deres egne bane halvdel. Herfra starter de et mod angreb med hurtig pasninger mellem tre Erritsø spillere og for så at komme forbi Lindø/Odense forsvars linje og er inde og score på ny. 15-7 til Erritsø.  Kampen er ikke forbi. Erritsø holdet bliver ved med at virke udiscplinede. Det er sket flere gange i løbet af kampen. Dette bliver takseret med flere straffe spark til Lindø/odense. Denne ene spark bliver udnyttet fuld ud idet hjemme holdet sparker mod mål og det lykkes at kom over og gir dem yderlige 3 point til stillingen 10-15. Altså en enkelt scoring bag ude. Kampen forsætter.  Da der mangler fem minutter vinder Erritsø et indkast og igen er det Elisha Awvor som går i front og udspille hele Lindø/odense forsvar med hans anden scoring. Slut stilling i kampen bliver 20-10 til Erritsø. Med den sidste scoring får Erritsø et bonus point ud over de tre for sejren. Vi skal ikke glemme den unge Kenyian Elisha Awvor han blev kåret som Erritsøs bedste spiller efter kampen.