Ungdoms DM

 

Rugby stævne af de store.

lørdag eftermiddag mellem kl.13. og 16.30 blev banerne ved Erritsø hallerne, nærmere betegnet rugby banerne være flydt med rugby spillere af begge køn og helt nede fra under 10 års alderen og helt oppe til 16 år.

Det var det anden DM stævne for ungdoms spillere under Dansk Rugby Union af seks stævner. Der kom mellem 300- til 400 unger som er helt vildt med rugby spillet og de kom fra hele Danmark.
Denne form for stævne har vundet stor indpas her på det sidste. Den gir den danske ungdom mulighed at dyster mod hinanden i en meget koncentrerede form idet hele stævnet løber af stablen over tre og en halv time. Ungerne fik nu mulighed at møde andre unger i kamp. Det er ret sjælden det sker idet rugby sporten da det er ikke så udbredt som i andre idræts grene.
Der bliver ikke kåret nogen Dansk mester efter stævnet i Erritsø. Forventning til selve stævnet er at alle skal forhåbentlig få en god dag. Alle spillere fik en hel del eftermiddag med kampe. Alle fik det sjovt og kunne mærke den frem gang de har haft siden sidste stævne. Vejret udsigten vidste sig fra dens bedste side, høj dejlig pinse sol.
Selve arrangementet løb godt af stablen. De unge rugby spiller fik det de ønskede sig. De medfølgende forældre havde ikke andet at nyde at se deres unge spil og begge parter kunne nyde det gode vejr. De eneste som måtte arbejde var folk fra den lokale kub. Til gengæld det gjorde de så godt at de fik den godkendte stempel for veludført arbejde fra alle deltagende.