Sådan.

Ja så kom sejren i hus. 20 -19 til Erritsø over Århus.
Det er mere i det en fire tal skrevet i et bestemt måde.
Indholdet i kampen mangler. Alle de små hændelse som skete i kampen. De små billeder som forhåbentlige render rundt i hovederne af dem som var tilstede denne eftermiddag, både ude på banen og dem på banen. Alle de sjove, sure og kedelige oplevelser er være at beskrive.
Man kommer til banen og opsevære at der er ikke ret mange tilskuer, tilgengæld var der masse af spillere. Vi stillede med et HELT hold og endda flere nye på sidelinjen. Overraskende og glædeligt. Kan dette hold levere dette som stod i oplægget fra Facebook?
Kampen er igang. Erritsø har presset Århus det første stykke tid, men det er som om spillet fungere ikke rigtig. Vi kommer ikke helt igennem. Århus forsvarer sig godt. Har vi nu luft nok til holde presset? Så skete det. Århus suser forbi os med et fint kontra angreb og score. Bang! Vi er bagude. 5-0…. Kommer vi tilbage? Et godt spørgsmål. Ja da .. Vi øger presset. Angrebene ruller frem og tilbage. De mulig scorings chancer bliver stoppet. Kampen er tæt og intense. Vi få tildelt et straffe som vi udnytte. Vi er med 3-5. Tænk at vi kan holde Århus nede med så lidt. Godt gjordt Erritsø..
Hvordan kan man beskrive anden halvleg? Lige ud af landevejen. 3 scoring til os og 2 til dem. Sådan… Det er den korte version.
Ud på side linjen, der hvor de kloge stod… Kommenterede kampen således. Det er så tæt. Har vi nok luft? Holde de kampen ude? De er ved at finde spille konceptet. De score en gang og så en gang så er jeg glad.
Holde vi til den sidste sætning. Ja der sad et unge knægt ud på sidelinjen og fik faktisk ret i det han sagde. Han kunne forudsige kampens resultat. Flot klarede.
Måden kampens scoringer faldt på så stige intensitet også i kampen. Det var en form for rugby ping bong. Vi startede med score så svarede de og således forsat resten af kampen indtil vores sparker kun sparke kampens sidste point op på scorings tavlen.
Ja da. Så var den kamp færdig.
Hva det tidspunktet at kampen blev spillet, hva det varmen? Hva det at nogle af vores spillere leverede mere end de var vant til? Hva det vores vilje mere end deres?
Sejren kom i hus. Det gjorde det. En af de sjældent. Ja og Jeg så det. Hvor blev I Af? Det var fedt. En specielt hilsen skal gå til knægten på side linjen, jeg fik ikke dit navn men tak for din for udselse.
Hej næste kamp er på ud bane mod Århus, på lørdag midt på eftermiddagen. Det bliver varmt. Håber i har luft nok denne dag!!!!!???