Hvad for en kamp….

Den skulle i har set…. Den mod Århus her i lørdags.
Vi spillede hjemme mod de forsvarende mester. Vejret var solrigt, en god vind fra nord øst , en hel del tilskuer, en som var fornuftige nok til at tage sin hat med, en del gamle spillere, unge og ikke at for glemme pårørende, en meget vigtigt del af klubben. De var kommet til at heppe på drengene.. Dem som kom!!!!!
Tilbage til kampen.
Ja den var utrolig spændende. Der blev gået til den. Vi, os tilskuer, blev holdt i spænding. Det blev en halvleg hvor Århus var i front med to scoringer plus en straffe. Vi var i kampen med to straffe.
I denne halvleg sket der noget som skal udpensles her. Magen til dårlig sportmandship har undertegnet ikke oplevet i alle de år jeg har set og dyrkede denne rugby sport. Hvis i vil hører mere om det kan i kontakt undertegnet.
Da anden halvleg så kom. Tilkæmpede Erritsø sig til to straffe. Nu begyndte det at se lyst ud.Erritsø var tændte. De viste at de havde muligheder at komme ind i kampen. De kom så tæt på som at være bagude med et enkelt point. Det sket med et scoring og yderligere et straffe. Det vist sig at være det sidste de havde i sig.
Erritsø blev sat under pres fra Århus i de sidste minutter. Erritsø fik ikke tacklede igennem. Dermed kom Århus igennem. Århus score og vinder kampen.
Generelt var der en mat stemning hele vejen rundt om i holdet efter kampen. Tydeligvis. Efter denne kamp kan spillerne kan spillerne løfte hovedet i stolthed. De har kæmpede alt det de kunne. De har været tæt på at slå Århus, trods de hindringer som skete lige inden kampen. De har leverede god underholdning til os tilskuere. Det de har gjordt er, de har leverede godt rugby med gode hold kammerater. Noget som de skal roses for. Noget de kan lige. Noget de går op i…..