Værtskab for herrelandskamp med U18-forkamp og kvindelandsholdslejr

Lørdag den 5. oktober er der stor international rugbydag i Erritsø GIF Rugby. Med GRATIS adgang.

Rugby Europe Landskamp

Det danske herrelandshold XV møder Finland XV i en kamp i Rugby Europe Conference 2 North 2024/2025. Det er begge nationers første opgør i turneringen. Vores aktuelle landsholdsspiller Nils Hagen er desværre skadet og ikke udtaget til landsholdet. Han var ellers blevet en fast del af truppen. Kampen har kick-off kl. 15.



U18-forkamp

Allerede kl. 12 spiller Danmark U18 mod Malmö U18. Her har Erritsø seks spillere udtaget. Det er: Victor Brodersen, Simon Guldager, Lauge Jørgensen, Adam Kvist, William Friend og Mateusz Rosborg Jørgensen.

To reserver til truppen er også udtaget, begge fra Erritsø. Det er Noah Devantier og Oliver Holm Axelsen.

Fanzonen mellem parkeringsplads og klubhus åbner allerede kl. 11. VEL MØDT!


Dette videoklip er fra U18-landsholdstræningen i Erritsø, lørdag den 28. september 2024, hvor U-18 landstrænerne Jan Andersen og Morten ‘Conny’ Jørgensen havde 40 spillere til træning hele weekenden.

Kvindelandshold holder træningssamling

Det danske kvinde Sevens-landshold er stærkt. Det viste de i foråret med flotte resultater i Prag og Budapest i Rugby Europe turneringen, hvor det blev til ædelt metal.

Det er over 20 år siden, at det danske kvindelandshold XV har spillet kamp, dvs. med 15 spillere for hvert hold på banen og kampe på 2 x 40 minutter. I 2024 er der allerede afholdt to træningslejre, i København og Aalborg, med over 30 spillere fra klubber over hele landet. Nu er Dansk Rugby Union klar til det næste store skridt, den åbne træningslejr d. 5. – 6. oktober i Erritsø, hvor alle interesserede kvinder i XV-rugby kan deltage. Efter denne lejr udtages en trup på 23 spillere, som vil repræsentere Danmark i vores første kvindelandsholdskamp i over 20 år med 15 spillere på hvert hold. Det bliver på udebane mod Norge.

Flere  oplysninger kan fås hos landsholdstræner Nina Vistisen på

ninavistisen@hotmail.com

#DanskRugby #XVlandsholdet #Kvindesport #RugbyDanmark #KvindeRugby