Erritsø-rugbypige høstede nye erfaringer internationalt

Pressemeddelelse, tirsdag 30. april 2024

RUGBY. Ingrid Friend, U16-spiller i Erritsø GIF Rugby, kæmpede igen på udvalgt SUPER-3 hold, som i weekenden deltog i international 7-a-side turnering i Berlin.

SUPER 3 U16 Sevens er et udvalgt hold af unge kvindelige rugbyspillere fra klubber i Jylland, samt Fyn og Sjælland. I februar fik holdet debut og blev suveræne vinder af en 7s turnering på Malta. I den forløbne weekend høstede pigerne nye, værdifulde erfaringer, selv om det ikke blev til sejr op tysk grund.

I de tre gruppekampe i Berlin 7s blev det til en uafgjort og to nederlag. Men Erritsøs Ingrid Friend lavede undervejs en fornem scoring, hvor hun løb næsten en hel banelængde og fintede sig forbi et helt modstanderhold undervejs. Selv siger Ingrid, der fylder 15 år om en måned, om oplevelsen i Berlin:

“Det var virkelig en rigtig sjov turnering, og jeg nød at knytte bånd til de andre piger på holdet og spille mod hård modstand i Tyskland.”

Super 3 projektet blev startet for et år siden. Hovedformålet er at få samlet pigerne med det for øje, at de skal socialisere, blive i sporten og udvikle deres rugbykompetencer til at blive dygtige 7-a-side rugbyspillere. Træning, tests, isbad, samarbejdsøvelser og hygge er nogle af elementer, når pigerne samles til træning, som foregår i Rugby Club Odense.


Erritsøs Ingrid Friend i et nyt angreb. Under Berlin 7s i den forløbne weekend blev det til en ny scoring af den hurtige back. Privatfoto.

Ingrid Friend ses knælende som nummer tre fra venstre. Privatfoto.

Ingrid Friend tog også del i ekskursionen under Berlin 7s. Privatfoto

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts