Godt 250 børn og unge spillede rugby i Erritsø

Pressemeddelelse, udsendt søndag den 28. august 2022

I lørdags var Erritsø GIF Rugby vært for et af årets helt store børne- og ungdomsstævner. Stævnet var arrangeret af Dansk Rugby Union og var det fjerde af seks landsdækkende rugbystævner for børn- og unge i denne sæson.

De godt 250 børn og unge i Erritsø nød rugbysporten, kammeratskabet og samværet i det varme sensommervejr. Trænere, frivillige, forældre, ledere og tilskuere blev vidner til en række spændende kampe på alle rugbyanlæggets baner, samt Fælleskolens bane på Krogsagervej.

Næstformand og ungdomsansvarlig i den rugbyklub, Jan ’Bubsi’ Nielsen var begejstret: ”Vores U12-spillere gjorde en virkelig god figur, og vores U16-hold spillede både seværdigt og opfindsomt. U16-drengene fører nu i den samlede DM-stilling, og det overraskende. For drengene er jo kun førsteårs U16.”, slutter næstformanden.

Året Danmarksmesterskaber for børn og unge afgøres derved i de sidste to stævner, som afvikles i Hundested og Odense. Der er lagt op til spændende afslutninger i alle rækker.

Ud over det sportslige er det vigtigt for dansk rugby, at børn og unge finder en glæde i idrætten, også uden for banen. Her møder de altid jævnaldrende fra både ind- og udland, hver gang de deltager i rugbystævner. Det sociale aspekt vægtes meget højt.

Udviklingskonsulent i Dansk Rugby Union, Preben Rasmussen, var fuld af lovord ”Stor tak til alle, der var med til at gøre det til en super rugbydag. Specielt tak til Malmø fra Sverige og TSV Altenhof fra Tyskland. Vores turnering bliver sjovere, når vi står overfor nye ansigter på banen.”



Herlig dag for idræt og hyggeligt samvær. Foto: Allan Pertti Frandsen / Erritsø GIF.

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts